kozan.gr: Χωρίς τον Α. Γεωργιάδη, αύριο (Παρασκευή) στην Κοζάνη, η Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζα Φερέιρα – Παρόντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης κι ο Συντονιστής του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης, Κ. Μουσουρούλης

30 Σεπτεμβρίου 2021
20:33

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, χωρίς, τελικά, τον Υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη, αύριο 1/10 (Παρασκευή) θα βρεθεί στην Κοζάνη, η Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζα Φερέιρα. Η επίσκεψή της θα ξεκινήσει, γύρω στις 11 το πρωί, από τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.  Λίγο αργότερα μαζί της θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης κι ο Συντονιστής του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης, Κ. Μουσουρούλης. Στις 15:00 στο κτήριο της ΖΕΠ στην Περιφέρεια έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τοπικούς φορείς.

6 σχόλια

  • Δεν πειράζει δεν θα λείψει σε κανέναν ο νανογιλεκος του πρώην ΛΑΟΣ. Ακούμε τις μπαρουφες του κι από μακρυά.

  • Οι Βρυξέλλες ζητούν από την Ρωσία άνθρακα για να καλύψει η εε τις ελλείψεις σε ενέργεια και οι εδώ άριστοι , αφού κλείνουν βιαστικά και χωρίς κανένα σχέδιο πέρα από παχιά λόγια τους αης, πασχίζουν να γεμίσουν την Ελλάδα ανεμογεννητριες γερμανικής κατασκευής .

  • Σιγά να μην του καεί καρφί για τον φτωχό λαουτζίκο, του πρώην Telemarketing …. o Αηδώνης…το καμάρι μας!!! Περισσότερο του αρέσει να τσιρίζει κάθε μέρα στα πρωινάδικα, από το να βλέπει εμάς τους χωριάτες??!!!

  • Έχασε η Βενετιά βελόνι που δεν θα έρθει ο μπουμπουκος. Έτσι και αλλιώς για διακοσμητικό φυτό τον έχει ο Μητσοτάκης στο υπουργείο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.