Γράφει ο Κώστας Μασμανίδης

Δεν τα κατάφερε ο Λασσάνης απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Νέου Ρυσίου και ηττήθηκε φυσιολογικά με σκορ 64-41. Ο Λασσάνης ξεκίνησε πολύ δυνατά ήταν μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο άλλα δεν άντεξε στην πίεση και η διαφορά ξέφυγε στο δεύτερο δεκάλεπτο, Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λασσάνης δοκίμασε άμυνα ζώνης κρατώντας το σκορ χαμηλά άλλα η ανωτερότητα του Νέου Ρυσίου ήταν εμφανής και έτσι το τελικό σκορ κρίνεται απολύτως δίκαιο. Η φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν άριστη μιας και οι δυο ομάδες διατηρούν επί πολλά χρόνια καλές σχέσεις .Το συγκρότημα του Θωμά Βλάχου απεκόμισε σημαντικές εμπειρίες στα δυο παιχνίδια κυπέλλου και έτσι θα πάει πιο έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να απασχολήσει τον κόουτς του Λασσάνης είναι η Κυριαζιδου που για δεύτερο αγώνα μένει μακριά από τον κάλο εαυτό της. Ελπίζουμε στο πρωτάθλημα να είναι έτοιμη.

Τα δεκάλεπτα: 5-7, 29-20, 50-29, 64-41

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης-Νέδογλου-Χατζηκώστας

Αναγέννηση Ν.Ρ.(Ατακτίδης): Τσαλοπούλου 5(1), Γράψα 3, Σουλτάνη 8, Κουφογιάννη 9(1), Καραγιαννάκη, Αρτεμισίου 6, Τζίκου 5, Παπαδάκη, Δεληγιάννη 12, Νάστου 13(1), Κουλακιώτη 2, Θωμά 1

Λασσάνης Κοζάνης (Κυριατζίδου): Μανωλοπούλου, Κυριατζίδου 3, Κοτζαϊτση 9, Αμβρακίδου 2, Μεντεσίδου 9(1), Ζυμπίδου, Παπαδοπούλου, Χωλοπούλου 6, Φλιούκα 6, Κρανιώτη 6.