Πτολεμαΐδα: Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών από το 11ο Δημοτικό Σχολείο στην Ολλανδία

4 Οκτωβρίου 2021
10:07

Στην Ολλανδία βρίσκονται πέντε εκπαιδευτικοί από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας οι οποίοι μαζί με συναδέλφους τους από την Πολωνία, την Ιρλανδία και την Τουρκία, θα γνωρίσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της χώρας που τους φιλοξενεί και θα επισκεφθούν μνημεία προστατευόμενα από την UNESCO.

Η δράση αυτή των εκπαιδευτικών-πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ χωρών της Ευρώπης εντάσσεται στο πρόγραμμα ΕRASMUS και στην κατηγορία «Δείξε μου τον κόσμο σου» που είχε διακοπεί την τελευταία διετία λόγω της πανδημίας της COVID-19, και κεντρικό στόχο έχει την επαφή των πολιτισμών των χωρών που συμμετέχουν σε αυτό μέσα από τα μνημεία της παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας είναι το μοναδικό από την Ελλάδα που λαμβάνει μέρος στην  υλοποίηση της δράσης αυτής, και η παραμονή των μελών των αποστολών στην Ολλανδία θα διαρκέσει μία εβδομάδα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.