kozan.gr: Το θέμα του κλεισίματος του καταστήματος των ΕΛΤΑ στον Κρόκο Κοζάνης συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – H τοποθέτηση της Προέδρου της Κοινότητας Κρόκου Περιστέρας Καρατζέτζου – Προσωρινή λύση να διατεθεί χώρος στο ΚΑΠΗ για να γίνεται εκεί η διανομή της αλληλογραφίας όταν έρχεται ο ταχυδρόμος ενώ προτάθηκε κι η κατασκευή θυρίδων (Βίντεο)

5 Οκτωβρίου 2021
07:13

 

“Θα έρθουμε σε επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ και θα ζητήσουμε απαντήσεις για να δούμε αν πρόκειται για οριστική απόφαση. Αν είναι έτσι τότε θα δούμε τα πως μπορούμε να “θεραπεύσουμε” αυτό το πρόβλημα. Να δούμε το θέμα των θυρίδων, δεν είμαι αρνητικός”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κοζάνης, σε σχέση με το θέμα που συζητήθηκε, εκτός ημερήσιας διάταξης, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης. Δείτε την τοποθέτηση της Προέδρου της Κοινότητας Κρόκου Περιστέρας Καρατζέτζου που προηγήθηκε καθώς και την προσωρινή λύση που προτάθηκε να διατεθεί χώρος στο ΚΑΠΗ για να γίνεται εκεί η διανομή της αλληλογραφίας όταν έρχεται ο ταχυδρόμος, ενώ προτάθηκε κι η κατασκευή θυρίδων. Δείτε το βίντεο του kozan.gr:

Ένα σχόλιο

  • Γιατί είναι μακριά οι κροκιοτοι από την Κοζάνη για να περνούν την αλληλογραφία από τα ΕΛΤΑ της Κοζάνης ή να βάλουν όλοι στα σπίτια τους γραμματοκιβώτια και να τα μοιράζει κάποιος από το τοπικό συμβούλιο του “προέδρου” τόσοι κάθονται ας κάνουν και καμία δουλειά !!! Συμβούλιο ? είναι σοβαρό το θέμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.