Οι εγγραφές συνεχίζονται και σας καλούμε να έρθετε να γνωρίσετε την φιλοσοφία μας γύρω από την εκπαίδευση και το διδακτικό μας προσωπικό. Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα σπουδών, με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας!

Η εισαγωγή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής μαζί με την τράπεζα θεμάτων δημιουργούν μία νέα συνθήκη στην εκπαιδευτική διαδικασία όπου τα παιδιά καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για αυτήν. Γι’ αυτό στο φροντιστήριο Μ.Ε. Νόηση επιμένουμε στην ολόπλευρη γνώση και στην κριτική παιδαγωγική, διότι τα θεωρούμε απαραίτητα εφόδια για την βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών και των μαθητριών και στα νέα αυτά δεδομένα, καθώς και για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους απέναντι στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Στο φροντιστήριο Μ.Ε. Νόηση – κριτική παιδαγωγική:

  • Συμβάλλουμε ώστε η ενασχόληση με τη γνώση να μην είναι μια διαδικασία αποθήκευσης πληροφοριών, αλλά μια μορφωτική διαδικασία που ασκεί τη νόηση· δηλαδή την ικανότητα του ανθρώπου να συγκρίνει, να αναλύει, να συνδυάζει, να συνθέτει, να ορίζει και να ταξινομεί. 

  • Βελτιώνουμε την ικανότητα των μαθητών και των μαθητριών να χρησιμοποιούν την γλώσσα με ευχέρεια και ακρίβεια, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και την μνήμη τους.

  • Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη μόρφωση των μαθητών και των μαθητριών, ώστε να αναπτύσσεται και να οξύνεται η ικανότητα της αντίληψης για το πως γίνονται και αλλάζουν όλα τα αντικείμενα και οι θεωρίες γύρω μας και όχι, απλώς, του πως αυτά υπάρχουν.

  • Θεωρούμε ότι η κατανόηση και η χρήση των επιστημών μπορούν να γίνουν κτήμα κάθε ανθρώπου! Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια ως μοναδική προσωπικότητα και στοχεύουμε στην προσωπική του/της βελτίωση.

  • Καλλιεργούμε στον μαθητή και την μαθήτρια την ικανότητα για αυτόβουλη και αυτόνομη μάθηση, την «μάθηση της μάθησης».

  • Επιμένουμε στην διανοητική απόλαυση που προσφέρει η πρόσληψη της γνώσης και στην άμεση χρήση της ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των μαθητών/τριών, με ολιγομελή τμήματα και με προσιτές τιμές, προσαρμοζόμενοι στην εποχή της κρίσης, συνεχίζουμε να μεταδίδουμε την πολύχρονη εμπειρία μας σε μαθητές γυμνασίου, γενικού λυκείου (ΓΕΛ) και επαγγελματικού λυκείου (ΕΠΑΛ) με στόχο την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο. 

Σας περιμένουμε στο κέντρο της Κοζάνης στην οδό Χ. Μούκα 4, απέναντι από το Κοβεντάρειο.

Κλείστε ραντεβού για αναλυτική ενημέρωση του προγράμματος σπουδών μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24610 50985 ή 6972329891

Ώρες συνεργασίας και λειτουργία γραμματείας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 11.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00

Email: [email protected]

Σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/noisi.frontistirio.ME