kozan.gr: “Μοναχική” διαμαρτυρία, έξω από το κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης: “Κάτω τα χέρια από την ΔΕΗ μας” (Bίντεο)

7 Οκτωβρίου 2021
11:27

Σε διαμαρτυρία έξω από το κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 7/10 μια κυρία που φορούσε την ελληνική σημαία και φώναζε συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

10 σχόλια

  • Δικη σου ειναι η ΔΕΗ;Ψηφισαμε την κυβερνηση για να εφαρμωσει το προγραμμα της και να πουλησει τη ΔΕΗ.Οχι στο κρατος επιχειρηματια.Ελευθερη αγορα.Η ΔΕΗ εμας τους φτωχους στην Περιοχη της Κοζανης μας εκανε ολα αυτα τα χρονια φτωχοτερους,γιατι το κοστος ζωης ειναι αυξημενο επειδη η Κοζανη εχει αυξημενο το κατα κεφαλη εισοδημα.

    • Ουτε της κυβερνησης σου δεν ειναι η ΔΕΗ γι αυτο θα μαθετε να σεβεστε την βουληση του λαου
      οι περισσοτεροι αντιδρουν και διαφωνουν με την πωληση της. Αμα θελει ο Ρανταπλαν σας να κανει χατιρακια σε ιδιωτες ας βρει αλλο τροπο να τα κονομησει
      αρκετα ζημιωσατε την περιοχη και τις επειχηρησεις της
      δεν θα μεταναστευσουμε εμεις η θα παθουμε τιποτα γιατι μας φερατε τα πανω κατω στα καλα καθουμενα. Αντε μπραβο! Πολλα ανεχτηκαμε!

    • Κοζάνη πρωταθλήτρια στη μείωση πληθυσμου με τα φετινά στατιστικά στοιχεία!!!!!! Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!!!!

    • Γεια εξηγησε μας ποιοι φαγανε και απο που
      και κυριως οταν εννοεις να γινει και σας πως το εννοεις
      γιατι κατι μου λεει οτι ουτε απ εξω δεν εχεις περασει και αναπαραγεις το τσιτατο που ακους απο αλλους
      Για εξηγησε μας να δουμε τι δελαπατριδης εισαι εσυ με το υπεροχο σκεπτικο σου

  • Η μόνη. Όλοι οι άλλοι κοιμόμαστε και βαράμε Facebook. Εδώ και καιρό κάνει το ίδιο στην Πτολεμαΐδα, πάντα χωρίς πολλή φασαρία και με αξιοπρέπεια.

  • Κάνει ότι δεν κάνουμε όλοι οι άλλοι.
    Μπράβο σε αυτή τη γυναίκα .
    Όσο για τους συνδικαλιστές και τους υπόλοιπους με οφίτσια στην περιοχή δεν περιμέναμε και τίποτα αξιόλογο, πάντα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.