Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση

29 Οκτωβρίου 2021
16:03

Θέματα, που αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση παρέστη και ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θόδωρος Μαρδίρης.
Ο κ.Μαλούτας ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα για ζητήματα σχολικής στέγης, ενώ συζήτησαν και για τα σχέδια  συγχωνεύσεων σχολικών τάξεων.

4 σχόλια

  • Κλεισ’τα όλα μεγάλε. Κάντε τα όλα ιδιωτικά να τελειώνουμε. Αυτός είναι ο στόχος της αφεντικίνας σας. Τί το παιδεύετε;

  • Ποιες συγχωνεύσεις μας δουλεύετε; Τη μια να είναι αραιά τα παιδιά, την άλλη 50-50 στην τάξη; Μήπως να κάνετε 1 ψηφιακό σχολείο ανά περιφέρεια και μάθημα 1500 στο zoom να απολυθούν και οι εκπαιδευτικοί να ησυχάσετε επιτέλους;

  • Δεν ντρέπεστε αντί να μειώσετε τον αριθμό των μαθητών στοιβάζεται 26 άτομα σε μια αίθουσα και θέλετε και συγχωνεύσεις …ντροπή ντροπή ντροπή !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.