Kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Απαράδεκτη η κατάσταση στο παρκάκι πίσω από την αστυνομία – Γεμάτο σκουπίδια και παρατημένο (Φωτογραφίες και Βίντεο)

30 Οκτωβρίου 2021
12:13

Απαράδεκτη η κατάσταση στο παρκάκι πίσω από την αστυνομία στην Πτολεμαΐδα. Γεμάτο σκουπίδια και παρατημένο.

 

 

 

10 σχόλια

  • Μετά το απόλυτο τίποτα τους κυρίου Ζαμανίδη, ο κύριος Πλακεντάς φαντάζει ως δήμαρχος υπερήρωας. Κάνει πράγματα, δεν λέω. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει περισσότερα. Αυτή η δημοσίευση όμως, επιβεβαιώνει αυτό που σκεφτόμουν για αυτόν. Δίνει μεγαλύτερη σημασία στα έργα που φαίνονται, είναι στη βιτρίνα και λιγότερη σημασία σε έργα ουσίας που δεν έχουν προβολή. Λογικό ως ένα σημείο. Αυτό το παρκάκι είναι ένα μικρό παρκάκι κρυμμένο ακριβώς δίπλα στο παλιό πάρκο, που είναι προσεγμένο και προβεβλημένο…

    • Έτσι είναι φίλε μου, τα έργα βιτρίνας φέρνουν τους πολλούς ψήφους. Αυτό το παρκακι, το βλέπει και το χρησιμοποιεί η γειτονιά.

  • ναταν μονο εκει ελατε να δειτε τι γινετε στις εργατικες πηγαινοντας για περδικα δεξια,ξεραμενα πευκα,φυλλα παντου,βρωμια,τι να πει κανεις

    • Να πάρεις την γυναίκας τα παιδιας και να κάνετε κάτι εθελοντικά ολοι μαζί ,εσύ ζεις εκεί εσειντα βλέπεις .ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΜΕ

  • Αυτοί που τα πετάνε δε σας φταίνε…τι να πρώτο μαζέψουν….περάστε βράδυ αργά από το παλιό πάρκο…το πνευματικό….τη βιβλιοθήκη….παντού μπύρες κουτιά από πίτσες και γύρους….ο πιο σούπερ δήμαρχος να είναι δε φτάνει να μαζέψει τα σκουπίδια όλων αυτών που δε σέβονται τίποτα….

  • Δεν είναι θέμα του δήμου μας
    Πρώτα είναι θέμα παιδείας
    Δυστυχώς νέα παιδιά δεν σέβονται το χώρο
    Ο δήμος δεν μπορεί να είναι παντού

  • Αντί να σχολιάζετε από τον καναπέ προτείνω να κάνετε μια ανάρτηση και να πάτε όλοι να το φροντίσετε.
    Στην πόλη αυτή ζείτε ,όλοι αν κάνετε κάτι τότε όλα θα είναι αλλιώς.
    Μάλιστα ο δήμος υποθέτω θα σας βοηθήσει με τους ανθρώπους του στον τομέα αυτό
    Σταματήστε όμως τα σχόλια του καναπέ και σηκώσετε μανίκια .Έλεος πια!

  • Το παρκακι ο δημος το φροντιζει συχνα απεναντι μενω τα παιδια που δεν εχουν παιδεια φταινε αν ο καθενας μας θελει εναν δημαρχο καιεναν αστυνομο τοτε δεν παμε καθολου καλα ειναι θεμα παιδειας τελικα μια χαρα ο δημαρχος φροντιζει την πολη εμεις την προσεχουμε?

  • Καλα ειναι να βγει ο δημαρχος να καθαριζει τα παρκα και τις βρωμιες στις γειτονιες τους καθενος ! Και εσυ που φωναζεις δεν κανει τιποτα ο δημαρχος παρα μονο τα εργα βιτρινας ολοι εσεις που μιλατε τι κανετε για τον περιγυρο του σπιτιου σας πετατε τις βρωμιες στις αυλες του γειτονα σας και τις γειτονιας σας ! Ρε σηκωθητε και καντε καμια δουλεια αλλιως πηγαινετε στο δημαρχο και κανετε τα παραπονα σας να τα μαζεψει ο ιδιος ! Σαν δεν ντρεπεστε κηφηνες !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.