Χρήστος Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Αυτές είναι οι μεγάλες αλήθειες ενώ για τα “ατάιστα” ΠαΠαγαλάκια ξύδι…”

30 Οκτωβρίου 2021
10:09

Όταν ξεπληρώθηκε το 1.500.000 χρέος της ΔΕΗ το γνωστό αντισερβιώτικο blog με ονόμασε “Βλαδίμηρο”. Δεν διαβάζω ποτέ ανώνυμα σχόλια αλλά σήμερα ένα φίλος μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο που έχει σχέση με το νέο Μνημείο των Αυλών: “Στο μεταξύ ο Βασιλάκης Καΐλας δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για αυτό αλλά γράφει ότι υπήρξε άψογη συνεργασία Δήμου και περιφέρειας! Άλλο ένα (μικρό) εργο που πάει να καπηλευτει! Χωρίς ντροπή!”
Δεν ξέρω αν είναι αναβάθμιση ή υποβάθμιση από Βλαδίμηρο σε Βασιλάκη Καΐλα αλλά ξέρω ότι η ζήλια και η χαιρεκακία μερικών γνωστών διαχειριστών έχει χτυπήσει κόκκινο.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο για αυτή αναφέρω ότι ο Δήμος:
1) Διαμόρφωσε το χώρο του μνημείου με JCB
2) Έριξε την μόρφωση για να μπούνε τα μαρμάρινα πλακίδια
3) Πλήρωσε τα μάρμαρα του δαπέδου καθώς και την κεντρική πλάκα όπως και τα έξι μαρμάρινα κολωνάκια περιμετρικά του μνημείου.
4) Έβαψε όλα τα κάγκελα περιμετρικά του πάρκου
5) Κατασκεύασε τους 3 ιστούς και τοποθέτησε τις 3 σημαίες του μνημείου.
Τα γνωστά ΠαΠαγαλάκια που δεν ταΐζονται πλέον όπως γινόταν στο παρελθόν ας προσέχουν τι διαδίδουν ανώνυμα απο εδώ και και εκεί γιατί όπως και να έχει ο Δήμος πέτυχε: Aπό χρέος 8.300.000 ευρώ να έχει πλέον περίσσευμα χρημάτων, από ελάχιστα έργα που είχε στο τεχνικό του πρόγραμμα έφτασε να κάνει προτάσεις 26.000.000 ευρώ να έχει νέες εντάξεις νέων έργων από μηδενική βάση 10.000.000 ευρώ και να έχουν μπει μπουλντόζες σε νέα έργα αξίας 10.000.000 που εκτελούνται στην διετία της νέας δημοτικής αρχής. Αυτές είναι οι μεγάλες αλήθειες ενώ για τα “ατάιστα” ΠαΠαγαλάκια ξύδι…

7 σχόλια

  • Τα εν δήμω μή εν οίκω!!
    Ειναι δικα σας θεματα και δε μας ενδιαφερουν,εχουμε τα δικα μας!!
    Ο λαος εκλεγει ανθρωπους και οχι παπαγαλακια και ξύδια!!
    Τελικα κακως λεμε την φραση,συζητησεις καφενειου!!
    Μαλλον εκει γινονται πιο σοβαρες συζητησεις!
    Μορφωμενοι είστε!!
    Να τα βρείτε!!

  • Η ΔΕΗ εξοφλήθηκε κατευθείαν από το κράτος σε όλους τους δήμους.Δεν ξεπληρωθηκε από τον δήμο ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτε, ήταν πρωτοβουλία του κράτους προς όλους τους δήμους αλλά και άλλα νομικά πρόσωπα. Οι αποφάσεις είναι στην Διαύγεια. Αυτό και μόνο δείχνει την αξιοπιστία των λεγομένων του ελευθεριου.
    Και τέλος. Τι εννοείς ταιζονταν τα παπαγαλάκια; Εάν ξέρεις και δεν πας τα στοιχεία στον εισαγγελέα είσαι συνένοχος. Εάν πετάς λάσπη είσαι συκοφάντης.

  • Κάτσε γιατί θα μας τρελάνει ο Ελευθερίου η νομίζει ότι απευθύνεται στην αυλή του και μόνο. Συγκρίνει με την ανύπαρκτη θητεία Κοσματοπουλου; Ο οποίος και σε στήριξε και το δεξί του χέρι ο Κυριακίδης ήταν υποψήφιος σου; Όσον αφορά την ΔΕΗ όλοι ξέρουμε ότι ο δήμος όπως και όλοι οι δήμοι δεν εξόφλησαν την ΔΕΗ το κράτος τα πλήρωσε και μάλιστα κατευθείαν στην ΔΕΗ ούτε ευρώ δεν έδωσε στους δήμους .

  • Και ο δήμος Σερβίων δεν πήρε δάνειο από το ταμείο παρακαταθήκη λίγο πριν αναλάβεις πάνω από ένα εκατομμύριο με σκοπό την εξόφληση χρεών;

  • Πω ρε κοράκια…

    Μη δείτε έναν άνθρωπο με όρεξη, να κάνει καλό στον τόπο. Αμέσως να τον φάτε… Και όλα αυτά για την ψυχή της παράταξης! Τραγικοί…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.