ΕΒΕ Κοζάνης: Ημερίδα σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με θέμα «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Κόκκινα Δάνεια», την Τετάρτη 17 Μαΐου

11 Μαΐου 2017
14:02

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Δήμους Βοίου, Εορδαίας, Κοζάνης και Σερβίων – Βελβεντού διοργανώνουν Ημερίδα στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου 2017 με θέμα :

«Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Κόκκινα Δάνεια»

Με ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

κ. Φώτη Κουρμούση

Συγκεκριμένα, η ημερίδα στην πόλη της Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΔΜ (πρώην Νομαρχία, στην οδό Δημοκρατίας), με ώρα προσέλευσης 17:30 (την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017) και στην πόλη της Πτολεμαΐδας, στο αμφιθέατρο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, οδός Γουμεράς 6, με ώρα προσέλευσης 19:30 της ίδιας ημέρας.

Η ημεριδα απευθύνεται σε:

– ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,

– υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, με σκοπό:

την παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)),

– να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θα θέσουν οι συμμετέχοντες και

– να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους. 

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν είτε στην Κοζάνη, είτε στην Πτολεμαΐδα για την ενημέρωση τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.