Παράδοση – παραλαβή στην Αντιπεριφέρεια Οικονομικών μεταξύ Π. Γκατζαβέλη και Μ. Μακρυγιάννη (Φωτογραφίες)

11 Νοεμβρίου 2021
17:19

 

Παράδοση – παραλαβή στην Αντιπεριφέρεια Οικονομικών μεταξύ Π. Γκατζαβέλη και Μ. Μακρυγιάννη.

 

8 σχόλια

  • ΓΚΑΤΖΑΒΕΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ.

  • Ο κασαπιδης απο την στιγμη που αδειασε τους Σαββοπουλο-Γκατσαβελη τελειωσε,εκανε τραγικο λαθος που δεν διορθωνετε,απορω με τι μυαλο εκανε αυτες τις αλλαγες,ενας δεν υπηρξε να τον συμβουλευσει αν και ο ιδιος ειναι αγυριστο κεφαλι αλλα πλεον δεν ειναι βουλευτης,δεν θα επρεπε να λειτουργει ως μοναδα αλλα ως συνολο.Δυστυχως μετραει μηνες και δεν θα εχει αλλη ευκαιρια,στην καστορια γελανε με την αποφαση και κλαινε με αυτα που ερχονται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.