Ο Βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής ,συμμετέχει σε αποστολή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη Ρώμη

12 Μαΐου 2017
13:28

Ο Βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής ,συμμετέχει σε αποστολή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη Ρώμη, προκειμένου να παραβρεθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ένωσης για τη Μεσόγειο (EYROMED), Ρώμη, 12 & 13/05/2017

Εν όψει της διήμερης διάσκεψης της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ενωσης για τη Μεσόγειο , που πραγματοποιείται στη Ρώμη σήμερα 12 και αύριο 13 Μαΐου , ο βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης συμμετέχει στην επίσημη αποστολή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων .

Στη διάρκεια του διημέρου οι επιμέρους Επιτροπές θα συζητήσουν θέματα Ασφάλειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , Ποιότητας ζωής , Ανταλλαγών μεταξύ των Κοινωνιών και των διαφορετικών Πολιτισμών, Θέματα Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Εργασιακά και Οικονομικά θέματα , τα δικαιώματα των γυναικών στις Ευρω-Μεσογειακές χώρες καθώς και θέματα εκπαίδευσης και καταπολέμησης της ανεργίας των νέων.

Στο πλαίσιο της διάσκεψης η Επιτροπή για την προώθηση της «Ποιότητας ζωής, των Ανταλλαγών μεταξύ των Κοινωνιών και των Πολιτισμών» θα υπογράψει Διακήρυξη για τον «Αγώνα κατά του ριζοσπαστισμού, τον δια-θρησκευτικό διάλογο και την οικονομική ανάπτυξη ως εργαλεία για μια νέα Ευρω-Μεσογειακή Συνθήκη»

Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου με τα συμπεράσματα της Διάσκεψης .

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

12/5/2017

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.