kozan.gr: Tην Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα επισκέφτηκε ο βουλευτής Κοζάνης, Γ. Ντζιμάνης – Το “καρφί” του για τους συνδικαλιστές πυροσβέστες – Τι του απάντησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος

12 Μαΐου 2017
22:23
Κανένα σχόλιο

Tην Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα επισκέφτηκε ο βουλευτής Κοζάνης, Γ. Ντζιμάνης. Το “καρφί” του για τους συνδικαλιστές πυροσβέστες . Τι του απάντησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος.

Τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο Γ. Ντζιμάνης

“Χθες επισκέφθηκα τη σχολή της Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα όπου συζήτησα με τη Διοίκηση της σχολής συνολικά όλα τα θέματα που αφορούν τη σχολή. Αναλυτικότερα συζητήσαμε για την οργάνωση και λειτουργία της σχολής, την εκπαίδευση, τις υποδομές, την διαβίωση των σπουδαστών και την υποστήριξη Διοικητικής Μέριμνας. Η διάρκεια της σχολής είναι πέντε εξάμηνα και παράλληλα με τη φοίτησή τους οι σπουδαστές στά πρώτα στάδια εκπληρώνουν και τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Η εκπαιδευσή τους διακρίνεται, στην ακαδημαϊκή όπου διδάσκουν καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι προσλαμβάνονται με σύμβαση και στην επιχειρησιακή όπου διδάσκουν στελέχη της πυροσβεστικής. Ο οργανισμός της σχολής διαμορφώνεται σύμφωνα με τους οργανισμούς των αντίστοιχων παραγωγικών σχολών των ΕΔ και των ΣΑ. Σε θέματα εγκαταστάσεων και υποδομών η σχολή είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βαίνει συνεχώς βελτιούμενη χάρη και στην αμέριστη συμπαράσταση της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα του περιφερειάρχη κ. Θεόδωρου Καρυπίδη. Οι σπουδαστές σιτίζονται στη σχολή με παρασκευασμένο φαγητό ελεγμένο από πλευράς ποιότητας, ποσότητας και θερμίδων από αρμόδια υγειονομική επιτροπή του Στρατού, επίσης οι σπουδαστές έχουν έξοδο στην πόλη της Πτολεμαΐδας, Τετάρτη και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Υπάρχει έλλειψη σε βοηθητικό πολιτικό προσωπικό για το οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες, επίσης υπάρχει στενότητα δαπανών. Η διοίκηση της σχολής και ειδικότερα ο Διοικητής της κ.Παπαζαχαρίας, με τον οποίο έτυχε να συνεργασθώ και στο παρελθόν, είναι ικανότατη και μοχθεί νυχθημερόν για την αναβάθμιση της σχολής και για την άριστη εκπαίδευση των νέων στελεχών του πυροσβεστικού σώματος, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όσο για τους πυροσβέστες συνδικαλιστές ας αφήσουν τους σπουδαστές να γίνουν πρώτα καλοί πυροσβέστες στην υπηρεσία του Ελληνικού λαού και μετά έχουν μια ολόκληρη ζωή να συνδικαλισθουν σαν πυροσβέστες πλέον. Η εκπαίδευση των νέων πυροσβεστών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας συνδιοικήσεις, συνδιαχειρίσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες στην υπόθεση αυτή.”

Τι του απάντησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.