Δολοφόνοι με γραβάτες και κομψά ταγέρ (Του Γιάννη Σιδέρη, λίγο πριν μας αφήσει το 2021)

31 Δεκεμβρίου 2021
20:47

ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΩΑΚΗΜ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ”ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ” ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 1936 ”ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ”ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”.
ΕΜΠΡΟΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΣΤΕ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΤΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΕΜΠΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ,
ΚΑΜΕΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ,
ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΝΑΤΟ Ε.Ε. Ο.Η.Ε Δ.Ν.Τ.) ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ!!
ΕΥΤΥΧΙΑ – ΑΓΑΠΗ – ΕΙΡΗΝΗ!!!
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΡΑΓΕ;;;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!!

ΥΓ. ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΕ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟ 2022!!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!

ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

18 σχόλια

  • Πάντα Επίκαιρος ο Γιάννης Σιδέρης
    Καλή χρονιά με υγεία και ξεσηκωμό για να φάει κι ο λαός λίγο γλυκό ψωμί
    με Αγωνιστική Συμπόρευση

  • Λες να μην θέλουν οι κυβερνήσεις όλων των χωρων να έχουν ένα πιάτο φαΐ τα παιδιά που λες; Απλά δεν υπάρχει διεθνής σωστή διαχείριση… Καλή χρονιά σε όλους μας…. Σημ. Από ποιους να απελευθεροθουμε;

  • Η εξ ανατολων φονική μονάδα είναι Αγία κ Σιδέρης. Οι εκατοντάδες Ρώσοι δισεκατομυριουχοι ποτέ έγιναν ξαφνικά αναρωτήθηκες;

  • Ο Κουμμουνισμος θα τάιζε όλη την ανθρωπότητα!!! Γι αυτό όταν έπεσαν τα ντβαρια έφευγαν όλοι σαν τς λαγοί μέσα από τα λαγούμια … Πάει κι αυτό το παραμύθι!!!! Άλλο 1917 άλλο 2022…Άι κι τ’ χρον να ‘μαστε καλα!!!!

  • Να και μια ευαίσθητη τοποθέτηση , γεμάτη με το πνεύμα των Χριστουγέννων! Μπράβο κ. Σιδέρη που μας ευαισθητοποίησες. Καλή χρονιά.

  • Γιάννη χρόνια πολλά – δεν είναι ανάγκη μέρα γιορτής να καταγγέλεις όποιον θέλει να χαρεί, ούτε είναι όλοι οι άνθρωποι αναίσθητοι, ούτε είναι ένοχα τα παιδιά που θέλουν κούκλες. Χρόνια πολλά και να βοηθάμε όλοι όπου μπορούμε!

  • φούρναρη σου λέει τίποτα το παιδομάζωμα ; η τα εκατομμύρια νεκρων από πείνα στην Ρωσία του σωτηρα Λένιν και του Στάλιν ; Χρονιάρες ημέρες ξύνεις πληγές και βγάζεις ότι έχεις μέσα σου ..μόνο χολή.

  • Ευτυχώς που υπάρχει το κοζαν…… Που τα λέμε, Υπάρχουν και μερικοί σιδεριδες……. Να μας το θυμηζουν , ότι. ο “παράδεισος ” του σιδυρουν παραπετασματος φθίνει και γκρεμίζεται σαν τραπουλοχαρτο…… Εναπομειναντες σύντροφοι….. Το αφυγυμα σας έσβησε….. Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή σε όλους μας…

  • Τι πληρώνεις στην εφορεία κυρ Γιάννη ..? Ελπίζω όχι τίποτα.. αν το διπλασιζε το κράτος για να προσφέρει στους μη έχοντες τι θα έλεγες?

  • έντιμε άνθρωπε κυρ Παντελή, έχεις δουλίτσα, στέγη και φαί..
    μην νοιάζεσαι για τίποτε άλλο, έτσι κι αλλιώς μέσα σου δεν κοίταξες ποτέ.

  • Αλιμονο σε σας που κοιταζετε μεσα σας και οταν καποιος χρειαζεται βοηθεια,κοιταζετε παλι μεσα σας!
    ” καθως πρεπει” ανθρωποι!
    Η υποκρισια των δηθεν θεοσεβουμενων καλα κρατει!
    Πολυ ωραιο αρθρο!
    Χτυπαει σαν τσεκουρι δικοπο την υποκρισια!!

  • Γιάννη είσαι πιο γραφικός και από την Ακρόπολη.
    Πες μου λίγο, ποια η γνώμη σου για τα φωτοβολταϊκά στην περιοχή μας; Στην μάνα νερό; Στα σίδερα;
    Γράφεις αηδιες για να παραμένεις στην επικαιρότητα και δεν παίρνεις θέση για τα σοβαρά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.