«ΕΛΕΝΗ come back…», την Τρίτη 30 Μαΐου, από το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας

27 Μαΐου 2017
13:24
Κανένα σχόλιο

Το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας σας προσκαλεί στην εκδήλωση «ΕΛΕΝΗ come back…». Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας «συνομίλησαν» με τους ήρωες στο έργο Ελένη του Ευριπίδη. Μέσα από αυτή τη «συνομιλία» προσπάθησαν να συσχετίσουν τις ιδέες του μεγάλου τραγικού μας ποιητή με το σήμερα που ζούμε. 

Άραγε, τι έχει να μας πει ένα αρχαίο ελληνικό θεατρικό έργο για τη σύγχρονη εποχή; 

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας θα μας δώσουν την απάντηση και θα μας παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην Ελένη του Ευριπίδη μέσα από μια ταινία μικρού μήκους και ζωγραφιές που δημιούργησαν, μέσα από σκετσάκια που έγραψαν και θα παίξουν, καθώς και μέσα από κείμενα και ποιήματα που έγραψαν και θα διαβάσουν.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, 8:00 μ.μ., στην αυλή του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, για να δούμε όλοι μαζί τι έχουν οι μαθητές να μας δείξουν και να μας πουν.α

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.