kozan.gr: Σ. Ζαμανίδης στο περιφερειακό συμβούλιο: «Η κοινωνία μας αμφισβητεί για τη ΔΕΗ» – Τι είπε στον Γ. Αδαμίδη για την μη πρόσκλησή του στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ

31 Μαΐου 2017
19:09
Κανένα σχόλιο

«Το τελευταίο διάστημα προβληματίζομαι για το εάν θέλουμε πιο πολύ να αποτρέψουμε την πώληση της ΔΕΗ ή αν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές μας αντιπαλότητες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας χωρίζει. Είναι ένας αγώνας πολύ δύσκολος, πιο δύσκολος από κάθε άλλη φορά που μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα. Η ελπίδα, η όποια ελπίδα θα υπάρξει αν βάλουμε τους εγωισμούς μας πίσω». Με τα λόγια αυτά ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης από το βήμα της συνεδρίασης του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας απευθυνόμενος προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έστειλε μήνυμα για σύμπραξη δυνάμεων ώστε να αποτραπεί η πώληση της ΔΕΗ.

Μάλιστα, σχολιάζοντας την δριμεία αντιπαράθεση μεταξύ κ. Αδαμίδη και κ. Μαργαρίτη, εξέφρασε από πλευράς του επίσης το παράπονό του για την μη πρόσκλησή του στο Συνέδριο λέγοντας όμως πως χρειάζεται κοινός αγώνας, καθώς όπως ανέφερε «η κοινωνία μας αμφισβητεί».

Χαρακτηριστικά ανέφερε προς τον κ. Αδαμίδη: «Δεν καλέσατε τον φιλοξενούντα Δήμο, ήρθα στο συνέδριό σας βλέποντας Δελτίο Τύπου. Και καλά κάνατε. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του τόπου και της χώρας. Το πρόβλημά μας είναι αν θέλουμε να δώσουμε όλοι μαζί αυτό τον αγώνα και δεν το δείχνουμε. Είναι όλοι απέναντί μας κι αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Η κοινωνία άρχισε να μας αμφισβητεί ότι δίνουμε καθαρό αγώνα. Πρέπει να δείξουμε στην κοινωνία ότι συμφωνούμε για να μπορεί και η κοινωνία να είναι δίπλα μας. Υπάρχει διάθεση να πάμε σε κοινό αγώνα, αλλά πρέπει να πάρει μορφή ο αγώνας μας. Όσο περνάει στην κοινωνία η άποψη ότι είναι χαμένος αγώνας είναι πιο δύσκολο να κινητοποιήσουμε τον κόσμο. Θα ήθελα να προβληματιστούμε όλοι μας και να δούμε πως θα αναπτυχθεί ο αγώνας μας», σχολίασε.

Tίνα Παπαντωνίου για το Kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.