kozan.gr: Ξεκάθαρη οπισθοχώρηση από την πάγια θέση του περί μη πώλησης της ΔΕΗ δείχνουν οι σημερινές δηλώσεις του Περιφερειάρχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (Βίντεο)

31 Μαΐου 2017
21:21

“Το εύκολο είναι μείνουμε όπως έχει. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα. Παραίτηση περιφερειάρχη, παραίτηση το περιφερειακό συμβούλιο και τελειώσαμε”. Με αυτή τη φράση δικαιολόγησε(;) ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, τη μέχρι τώρα στάση του, στο θέμα με τις εξελίξεις στην ΔΕΗ, θέση όμως που παρεκκλίνει σημαντικά και ξεκάθαρα από τα όσα ο ίδιος δήλωνε, όλο το προηγούμενο διάστημα, περί παραιτήσεων και θεσμικής εκτροπής, που, σημειωτέον, κανείς δεν του ζήτησε, αλλά ο ίδιος έβαλε στο πεδίο της “μάχης”, μένοντας, επί του παρόντος, αυτοεγκλωβισμένος. Εξηγώντας, ο ίδιος, τα σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι, αναφέρθηκε και σε κάτι, που αποδεικνύει ακόμη περισσότερο την οπισθοχώρησή του από τις πάγιες θέσεις του, περί μη πώλησης του οτιδήποτε. Στο πρώτο βίντεο, εξηγώντας τις επιλογές που υπάρχουν, μιλάει για την “εύκολη” λύση, λέγοντας αυτολεξεί: “Αν θέλουμε να είναι η ΔΕΗ ως είναι και δεν πουλάμε, αλλά συρρικνώνεται, κλείνουν και εργοστάσια.”.

Αλήθεια, όταν ο ίδιος φώναζε – μέχρι πρότινος – και έλεγε περί μη πώλησης ούτε μιας μετοχής, δε γνώριζε αυτό  το “αλλά”, που αναγνωρίζει σήμερα;  Ότι  δηλαδή η ΔΕΗ συρρικνώνεται και κλείνουν εργοστάσια; Σε ό,τι αφορά τις συμπράξεις δημοσίου με επενδυτές, γιατί συζητά και διαπραγματεύεται κάτι για το οποίο μέχρι χθες δεν ήθελε να ακούσει, με δεδομένες τις δηλώσεις του περί μη πώλησης μονάδων αλλά και ούτε μιας μετοχής της ΔΕΗ;

Συμπερασματικά, καλά κάνει και δεν παραιτείται ο Περιφερειάρχης, όμως θα πρέπει να παραδεχτεί πως από τη στιγμή που μπαίνει στη διαδικασία να συζητά περί  της λύσης των συμπράξεων, αυτό, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ο ίδιος δήλωνε. Κανείς δεν του είπε να παραιτηθεί. Μόνος του αυτο-εγκλωβίστηκε κι ο τρόπος που προσπαθεί να απεγκλωβιστεί δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

8 σχόλια

  • Ο ψευτοΘόδωρος ειναι ο επίσημος εκφραστής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην περιοχή!!!
    Τι περιμένετε πλέον ;;;;

  • Πώς το έλεγες στη πλατεία ψευτοθόδωρε;;;; Δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε;;; και ποιοι σε χειροκροτούσαν από κάτω;;; Ο Χριστοφορίδης;;; ο Κωτσίδης;;; ο Πλακεντάς;;;; Ο Τσώτσος;;;; Έ και αρκετοί άλλοι που αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε όπως λέει ο λαός! Ντροπή

  • οι άνθρωποι έφτασαν στο σημείο να μας λέν οτι η περιφέρεια θα μπορούσε να γίνει μέτοχος,στο νέο σχήμα που θα προκύψει απο την πώληση μονάδων της περιοχής!!!άγνοια,βλακεία η κάτι άλλο;.

  • Πήγε Αθήνα, πήρε νέα γραμμή και τώρα αρχίζει σιγά σιγά να τα γυρίζει. Ρε ποιός τον ψήφισε αυτόν;

  • Τον ψήφισε το 78% γι αυτό έχει το ελεύθερο να εκπροσωπήσει αυτούς και όχι τους κακόβουλους και τους μιζερους .και δόξα τον θεό ευτυχώς είναι ελάχιστοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.