Απολογισμός του Δ.Σ. του Π.Μ.Σ. Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» για το Πανηγύρι της Αιανής (Βίντεο)

8 Ιουνίου 2017
18:12
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη το Πανηγύρι της Αιανής, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.
Πλήθος κόσμου από την Αιανή και τις γύρω περιοχές, ήρθε στο σκεπασμένο προαύλιο του τοπικού δημοτικού σχολείου, και διασκέδασε σε παραδοσιακούς αλλά και πιο εναλλακτικούς ρυθμούς.

Το Πρόγραμμα περιελάμβανε:
Σάββατο 3 Ιουνίου: Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Νίκου Δάσκαλου και Μάκη Μποροδήμου.
Κυριακή 4 Ιουνίου: Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Δόκιμου Χαραλάμπους.
Δευτέρα 5 Ιουνίου: Εναλλακτική βραδιά με τους Mamalss,
Εμφανίστηκαν επίσης, τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιανής.

Τέλος, το Δ.Σ. του Π.Μ.Σ. Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ακόμα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους βοήθησαν Εθελοντικά, στην διοργάνωση του Πανηγυριού και κυρίως στα ΠΑΙΔΙΑ που ακόμα και σε περίοδο εξετάσεων, αφιέρωσαν χρόνο για να βοηθήσουν! Τα παιδιά απέδειξαν για ακόμα μία χρονιά, πως είναι η Ελπίδα και το μέλλον της Αιανής!
Σας ευχαριστούμε που ομορφαίνετε αυτόν τον τόπο!

Φωτογραφικό υλικό και video από το τριήμερο, θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
https://www.facebook.com/pmsaianis.proodos.5/media_set?set=a.648497768694157.100006018191842&type=3





Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.