kozan.gr: To αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης, επισκέφτηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Κικίλιας (Bίντεο & Φωτογραφίες)

19 Ιουνίου 2017
14:29

Από το Αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης, ξεκίνησε το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Κοζάνη, ο βουλευτής Α΄ Αθηνών και εκπρόσωπος τύπου της Νέας δημοκρατίας, κ. Βασίλης Κικίλιας. Ο πρώην υπουργός αρχικά συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ε. Αμαραντίδη, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, αλλά και με απόστρατους της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Αμαραντίδης καλωσόρισε τον κ. Κικίλια λέγοντας του πως: «η Δυτική Μακεδονία, είναι γενικά μια ήσυχη περιοχή. Η υπηρεσία μας ασχολείται κυρίως με θέματα καθημερινότητας». Τον κ. Κικίλια πλαισίωσαν πολιτευτές και στελέχη του κόμματος, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗ.ΜΤΟ-ΝΟΔΕ Θωμάς Νικολαϊδης. Το πρόγραμμα του κ. Κικίλια συνεχίζεται με επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης (συνάντηση με διοίκηση, επίσκεψη σε κλινικές, συνάντηση με Δ.Σ. εργαζομένων) και τη Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής Κοζάνης. Στις 7 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Κοβεντάρειο με θέμα την Επιχειρηματικότητα.

Θανάσης Τέγος

9 σχόλια

    • Και λιγα σας έκοψαν,αν σας εκοψ

      Ποσοι ενστολοι αντιστοιχουν ανα κατοικο στην Ελλαδα και ποσοι αντιστοιχουν σε καθε αναπτυγμένη οικονομία ?

      • Κοίτα μόνο την επόμενη φορά που θα πάρεις την άμεση δράση τηλέφωνο όμως, μην γκρινιάζεις επειδή θα αργήσει. Πάρε ιδιωτική security.Ξέρεις φαντάζομαι ότι οι security κάνουν καλές δουλειές σε κάθε αναπτυγμένη κοινωνία. Άιντε ρε Ελληναρά μπούφο, που σε φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα. Υ.Σ Δεν είμαι αστυνομικός , μην αρχίσεις τις αηδίες τζάμπα.

  • Πολύ σταυροπόδι ο Παπαδόπουλος
    Φαντάζομαι πως είναι σίγουρος για την εκλογή του!
    Μάλλον πλανάτε !!!

  • ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ;;;;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.