kozan.gr: «Επίλογος» για το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης. Έκλεισε η αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς με συναυλία (Φωτογραφίες & Βίντεο)

29 Ιουνίου 2017
22:02

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης έκλεισε την αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς με τη συναυλία «Επίλογος», σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου. Όπως τόνισε ο διευθυντής του ωδείου κ. Γ. Τζούκας: «Άλλη μια χρονιά γεμάτη συναυλίες, σεμινάρια, πλούσια δράση και παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης φτάνει στο αποκορύφωμά της». Στη συναυλία συμμετείχαν η Συμφωνική Ορχήστρα, τα Σύνολα Μουσικής Δωματίου και οι Χορωδίες (Παιδική και Μικτή) του Ωδείου. Η συναυλία έγινε  στον αύλειο χώρο του Ωδείου.

Θανάσης Τέγος

2 σχόλια

  • Μπορει η παρουσιαση και τα εργα να αξιζαν , οχι ομως και η διοργανωση και εξηγουμαι: οταν προβλεπεται να καθεται το 1/3 του κοινου και τα 2/3 να παρακολουθουν ορθιοι, οταν η καθε μαμα που παρακολουθει το παιδι της να παιζει ενα κομματι εχει καβατζωσει διπλα και μια καρεκλα με την τσαντα και τη ζακετα για ναχει θεση το παιδι οταν τελειωσει και προκλητικα σου λεει το :” πιασμενη ” , τοτε αυτο καμια σχεση δεν εχει με πολιτισμικη μουσικη παιδεια και επιδειξεις.

  • Κάκιστη οργάνωση! Δεν μπορούσε κάποιος να ενημερώνει το κοινό τί θα ακολουθήσει,τι θα ακούσουμε,κάτι! Ήταν ολα χύμα!
    Προγράμμα δεν υπήρχε!
    Είχαμε την αίσθηση οτι ήθελαν να ξεβγαινουν κι ολα ηταν αγγαρεία!
    Κριμα γιατι η μουσική ηταν πολυ καλή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.