Προκατασκηνωτική Θεία Λειτουργία των Κατασκηνώσεων Στέγης Παιδιού Κοζάνης το Σάββατο 1η Ιουλίου  στον Άγιο Νικόλαο Κοζάνης

30 Ιουνίου 2017
20:18
Κανένα σχόλιο

Συν Θεώ, καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος στις 4 Ιουλίου 2017 . Ευχαριστούμε τους γιατρούς της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θα στηρίξουν με την παρουσία τους, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους την προσπάθειά μας.

Το “KARABI” της κατασκήνωσης ξεκινά το ταξίδι του .

Το Σάββατο το πρωί (1η Ιουλίου 2017 ) στο Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία ευχαριστιακή και παρακλητική για την ενίσχυση όλων μικρών και μεγάλων και για την επιτυχία του σκοπού της κατασκήνωσης.

Να μας έχει ο θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε ……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.