kozan.gr: Mε μακάβριο – σημειολογικό – τρόπο σκέφτονται να υποδεχτούν, τον Πρωθυπουργό, οι συνδικαλιστές του Σπάρτακου

10 Ιουλίου 2017
20:42

Mε μακάβριο – σημειολογικό – τρόπο σκέφτονται να υποδεχτούν, τον Πρωθυπουργό, οι συνδικαλιστές του Σπάρτακου, υποδηλώνοντας έτσι ότι οι εξελίξεις με την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ θα σημάνουν το τέλος της επιχείρησης και της Δυτικής Μακεδονίας.

7 σχόλια

  • Μάστορες στα καραγκιοζιλικια οι κομματικοί υποδεκανείς, σιγά που τους έπιασε ο πόνος για την ΔΕΗ, αν είχαν αυτόν τον πόνο δεν θα σήκωναν υπερήφανα τις σημαίες της ΝΔ του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ της Φώφης στην σκιά του Βενιζέλου.
    Αν πραγματικά θέλουν ανατροπές υπάρχουν άλλοι δρόμοι αλλά ανατριχειαζουν μόνο που τους σκέφτονται.
    Κατά τα άλλα εις αύριο τα σπουδαία χάριν του φατσοβιβλιου του καθενός

    • Ηλιάνα μόνο που σκέπτομαι ότι όταν γραφεις ‘υπάρχουν άλλοι δρόμοι’
      Εννοείς ΚΚΕ – ΧΑ όντως ανατριχιάζω

  • Οι μισοί συνδικαλιστές του Σπάρτακου είναι τσιράκια της διοίκησης. Τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά , υπεύθυνοι σε πόστα φιλέτα από τη διοίκηση , εκπρόσωποι εργαζομένων σε επιτροπές με εκτός έδρας αμοιβές. Και αρκετοί από τους προαναφερθέντες πολυθεσίτες διορισμένοι από τη διοίκηση ή αυτοδιορισμένοι γιατί αυτό εξυπηρετεί πάντα τη διοίκηση, π.χ υπεύθυνος κτηριακών εγκαταστάσεων , εκπρόσωπος των εργαζομένων ,  πρόεδρος του Σοπ και ποιός ξέρει τι άλλο , όλα αυτά ένα πρόσωπο. Και αυτοί τώρα θα κάνουν παράσταση στον Αλέξη.  Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Ποτέ άλλοτε το συνδικαλιστικό κίνημα δεν έπεσε τόσο χαμηλά , με τους συνδικαλιστές να εξυπηρετούν μόνο την πάρτη τους. Ξυπνήστε ρέε.  Διαγραφή τώρα από  αυτό το τσίρκοσωματείο.
    Μάστορα έρχεται και η δική σου σειρά όσο μένεις μαζί τους χάνεις βάρος , και το ζύγισμα δεν αργεί να έρθει.

  • ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΗΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΧΝΑ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ.ΤΩΡΑ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΑΛΠΑΡΕΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.