“To δεν ντρέπεστε και μιλάτε”, στους Βελβεντινούς, από το μέλος του Τ.Σ. της δημοτικής κοινότητας Σερβίων & Προέδρου της Τ.Ο. της ΝΔ, Γιάννη Κοκκινίδη (Βίντεο)

1 Αυγούστου 2017
17:55

“To δεν ντρέπεστε και μιλάτε”, στους Βελβεντινούς, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, από το μέλος του Τ.Σ. της δημοτικής κοινότητας Σερβίων & Προέδρου της Τ.Ο. της ΝΔ, Γιάννη Κοκκινίδη, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και στάθηκε η αφορμή για την έντονη αντιπαράθεση και τη διακοπή της συνεδρίασης. Δείτε το βίντεο του Ν. Βλάχου, από το 2:45 και μετά

8 σχόλια

  • Εδώ μπορεί ο καθένας να δει ποιος δημιούργησε την ένταση και αναγκάστηκε ο Πρόεδρος να διακόψει τη συνεδρίαση. Είναι εκείνος που εμφανίζεται στη συνεδρίαση μετά από τηλεφωνική πρόσκληση του Δημάρχου. Υπάρχουν μαρτυρίες για το τηλεφώνημα αυτό λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση. Έχει όνομα και ταυτότητα. Κοκκινίδης Ιωάννης, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σερβίων.
    Χωρίς να έχει παραστεί ως εκείνη τη στιγμή στη συνεδρίαση, εισέρχεται στην αίθουσα (2.51 λεπτό του βίντεο) και μετά από 30 ακριβώς δευτερόλεπτα-χωρίς καμιά ενημέρωση-αναλαμβάνει να “τηρήσει” την τάξη. Ωρύεται και φωνασκεί.
    Αναγκάζονται να κατεβούν από την έδρα ο Αντιδήμαρχος κ. Θ. Κυριακίδης και ο Πρόεδρος κ. Στ. Παπαδόπουλος για να αποκατασταθεί η ηρεμία.

    ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    • Κε Στεργίου το Βελβεντό ψήφισε στις εκλογές του 2014, κατά 80%, για δήμαρχο τον Κοσματόπουλο. Αυτά που σπείρατε, θερίζετε! Να προσέχατε!

      • Κύριε Γιάννη, ήμασταν και 1000 δημότες που δεν πήγαμε στις κάλπες. Άλλοι σχεδίασαν την κάθοδο του κ. Κοσματόπουλου και της dream team, όπως αρέσκονταν να διαλαλεί παντού ο ίδιος. Ο κόσμος τους πίστεψε και πήγαν στις κάλπες. Ένα χρόνο μετά η αμαξοστοιχία επετράπη… Τα υπολογίζαμε αυτά, αλλά κάποιοι δεν μας άκουσαν, παρόλο που με απόφαση δημοψηφίσματος είχαμε αποχή από τις εκλογές. Αλλονών ήταν η σπορά και ο θέρος που αναφέρεις. Εμείς μένουμε σταθεροί στον αγώνα μας.
        Μανώλης Στεργίου.

      • Εμμμ έτσι πες μας… Είπα κι εγώ… Βαθιά ορθόδοξη δεξιά δηλαδή… Άμα έχεις πρότυπο τον Αδωνις έτσι μιλάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.