Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙΣΥΠΕ) ο Γιώργος Χριστοφορίδης

8 Αυγούστου 2017
12:14

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙΣΥΠΕ), χθες Κυριακή, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο νέο δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Οι εκλογές έγιναν κατά τη διάρκεια του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ποντιακού Ελληνισμού και συμμετείχαν 103 πρωτοβάθμια σωματεία της Συνομοσπονδίας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος:

“Η εκλογή μου ως μέλος στο ΔΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε) αποτελεί μέγιστη τιμή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που αξιώνομαι και να δεσμευτώ ότι θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα θέματα που απασχολούν τον Ποντιακό Ελληνισμό και να σταθούμε αντάξιοι του μεγάλου πολιτισμού και της ιστορίας των προγόνων μας.”

Αναλυτιικά το Σώμα έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Γιώργος Αμαραντίδης
  • Αναπληρωτής πρόεδρος: Εφραίμ Κυριζίδης (Ελλάδα)
  • Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Μωυσίδης (Ελλάδα)
  • Αναπληρωτής Γραμματέας: Παναγιώτης Ιασονίδης (Αυστραλία)
  • Ταμίας: Γεωργία Κυριακίδου (Ελλάδα)
  • Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Σουλτάνα Βαρυτιμιάδου (Ελλάδα)
  • Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων: Ελένη Κυριακίδου-Βασιλειάδου (Ελλάδα)
  • Υπεύθυνος Νεολαίας: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ελλάδα)
  • Μέλη: Γιώργος Βαρυθυμιάδης, Αναστάσιος Αντωνιάδης, Θωμάς Βασιλειάδης, Ιωάννης Διαμαντίδης, Ειρήνη Ελευθεριάδου, Χρήστος Ευθυμιάδης, Χαράλαμπος Καπουρτίδης, Στάθης Κατσίδης, Θεόδωρος Λαζαρίδης, Γεώργιος Μαυρομάτης, Αικατερίνη Μπίλη, Βασίλειος Παντελίδης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παπουτσίδης, Λεωνίδας Σαρβανίδης, Σάββας Τοπαλίδης, Γιώργος Χριστοφορίδης (Ελλάδα) και Θεόδωρος Κωνσταντίνος, Ιωάννης Μπουρσανίδης, Γεώργιος Τσορακλίδης και Ιωάννης Χαρισόπουλος (Γερμανία).
  • Αναπληρωματικό μέλος: Χριστίνα Ανδρεάδου (Ελλάδα)

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Μιχάλης Καραβέλας, Ιγνάτιος Λεονταρίδης και Αλέξανδρος Σαχινίδης, από την νεολαία ο Νικόλαος Ασλανίδης και αναπληρωματικός ο Άγγελος Σασαρίδης.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.