kozan.gr: Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ δημάρχου και προέδρου: “Είσαι σοβαρός;”, ο πρώτος,”Θα μου μιλάς στον πληθυντικό”, ο δεύτερος (Bίντεο)

8 Αυγούστου 2017
22:29

Μια στιγμή έντασης, μεταξύ του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλου και του προέδρου του Σώματος, Σ. Παπαδόπουλου, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, όταν ο τελευταίος κάλεσε τον πρώτο να συντομεύσει την τοποθέτησή του. Δείτε τι συνέβη:

Ένα σχόλιο

  • Ο Δημαρχος μιλαει για μεγάλα πράγματα ρε. Παίζει κατηγορία Τραμπ Πούτιν και εσείς να πούμε τον απασχολείτε με τα νερά και με τα λάστιχα και τους σωλήνες. Δήμαρχε, έλα Πτολεμαΐδα! Σε πάμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.