Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών/τριών της Π.Ε. Κοζάνης στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Ο διοικητικός μηχανισμός της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης ήταν από εχθές το απόγευμα σε ετοιμότητα για τη λήψη των αποτελεσμάτων από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. και την αποστολή τους στα ΓΕ.Λ και τα ΕΠΑ.Λ αρμοδιότητάς μας.

Οι Διευθυντές/ντριες των Λυκείων βρισκόταν από τις 8.30 σήμερα το πρωί στις έδρες τους και ήδη, πριν τις 10:00 πμ, είχε αρχίσει η παραλαβή των ηλεκτρονικών αρχείων με τα ονόματα των επιτυχόντων, η εκτύπωση και η ανάρτηση τους στους χώρους ανακοινώσεων των Λυκείων. Ταυτόχρονα, οι μαθητές είχαν να τη δυνατότητα να πληροφορηθούν έγκυρα και άμεσα τα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό τους στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. https://results.it.minedu.gov.gr.

Tα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών/τριών των Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017 έχουν ως εξής:

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης συγχαίρει όλους τους/τις μαθητές/τριες που διαγωνίστηκαν, τους εκπαιδευτικούς που τους καθοδήγησαν και τις οικογένειες που τους στήριξαν στον σημαντικό αυτό αγώνα.
Συγχαίρουμε λοιπόν, τους επιτυχόντες, και τους ευχόμαστε να βαδίσουν στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους με επιτυχία. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, που πέτυχαν στις σχολές προτίμησης τους είτε σε άλλες σχολές, να οπλισθούν με αισιοδοξία και δύναμη και να θέσουν στόχους σημαντικούς ακολουθώντας το όραμα τους.

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης