Κοζάνη: Υπερπρωταθλήτρια η ΑΕΠ – Πήρε και το σούπερ καπ (Φωτογραφίες και Βίντεο)

26 Αυγούστου 2017
22:10
Κανένα σχόλιο
Μεγάλη νικήτρια η νταμπλούχος 2016- 2017  ΑΕΠ  και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2017 -2018, κατέκτησε το σούπερ κύπελλο   κερδίζοντας την Κοζάνη  1-0 με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μάκης Λιάμης.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά όπως ήταν φυσιολογικό για την εποχή  παιχνίδι η Κοζάνη είχε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά η ΑΕΠ στάθηκε πιο τυχερή και στις καθυστερήσεις πέτυχε το χρυσό γκολ.

Η ΑΕΠ μπήκε  στον αγώνα με μια σύνθεση η οποία τα 9/11 ήταν ίδια με την περσινή μαι έδειξε μια δεμένη ομάδα. Μόνο ο  τερματοφύλακας Κωφίδης και ο Μετικάνος που αποκτήθηκαν  φέτος  ξεκίνησαν  στην αρχική ενδεκάδα. Η Κοζάνη από την άλλη κατέβηκε στο ματς  με πολλούς νεαρούς στη  σύνθεση της κι άφησε πολύ  καλές εντυπώσεις.

Την απονομή στην φιναλίστ ομάδα της Κοζάνης έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κύριος Νίκος Σάββας ενώ στην σούπερ κυπελλούχο ΑΕΠ την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ κύριος Γιάννης Ιωαννίδης.

Το φιλμ του αγώνα 
Στο 12′ σέντρα Τραυλού κεφαλιά πάσα του Νάνου στον Πουτογλίδη που έπιασε  νέα κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Κωφίδης.
Στο 18′ σέντρα παράλληλη του Τραυλού, δε προλαβαίνει με προβολή ο Δούμας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 29′ φάουλ Μετικάνου μέσα στη περιοχή ο Σαββούδης δε θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα .
Στο 30′ ο Νάνος στον Πουλατσόγλου , δυνατό σουτ λίγο έξω
Στο 35′ Ντούκα απο πλάγια στον Σαββούδη αυτός με τη μία στον Παπαγαθονίκου  από κοντά πιάνει αδύναμο πλασέ για να μπλοκάρει ο Κοκκινίδης
Στο 52′ σουτ Δούμα αποκρούει ο Κωφίδης , νέο πλασέ Κοτταρίδη, νέα απόκρουση του Κωφίδη σε κόρνερ
Στο 53′ σουτ Δούμα λίγο έξω
Στο 55′ διαδοχικά σουτ Τραυλού και Κοτταρίδη αποκρούονται από αμυντικό και  τερματοφύλακα
Στο 57′ φαρμάκι σέντρα Τραυλού μέσα στην περιοχή ωραίο στοπάρισμα Δούμα αλλά πριν κάνει το σουτ , πετάγεται σαν από μηχανής Θεός ο Δημητριάδης και με σωτηρία προβολή διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 60′ πλασέ Παπαγαθονίκου από κοντά μπλοκάρει ο Κοκκινίδης
Στο 62′ σουτ Νάνου λίγο έξω
Στο 68′ κόρνερ Τραυλού κεφαλιά Κοτταρίδη λίγο έξω
Στο 86′ Πουτογλίδης ωραία μπαλιά τετ α τετ στον Τραυλό που θα σουτάρει για να διώξει ο Κωφίδης
Στο 93′ σουτ Ντούκα άουτ
Στο 96′ κόρνερ για την ΑΕΠ με τον Δημητριάδη, αδράνεια στην άμυνα της Κοζάνης και με προβολή ο Λιάμης σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0

ΑΕΠ (Σαμαράς Γιάννης):  Κωφίδης, Ντούκα, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης, Λιάμης, Μετικάνος, Ακριτίδης (18′ α.α Κεϊσίδης),  Παπαγαθονίκου (69′ Μπατμάς), Σαββούδης (75′ Ζαγκοντίνος), Κεΐσογλου (58′ Χατζηκωνσταντίνου).

Κοζάνη (Βασίλης  Παπαδόπουλος) Κοκκινίδης, Παπαδόπουλος, Φωλίνας, Αντωνιάδης, Πουλατσόγλου, Τσικόπουλος ( 94′ α.α Μαλούτας), Νάνος (70′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Πουτογλίδης, Τραυλός, Δούμας (70′ Καζαντζίδης).

Διαιτητής:  Κουτσώνας
Βοηθοί:  Γεωργιάδης, Τζιουβάρας
Τέταρτος: Σουλίδης Ε.

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.gr/2017/08/blog-post_529.html

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.gr/2017/08/blog-post_529.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.