Άλλο ένα τρόπαιο για τα κορίτσια του Εθνικού Κοζάνης στο Handball (Φωτογραφίες)

31 Δεκεμβρίου 2016
11:01
Κανένα σχόλιο

 Άλλο ένα βαρύτιμο τρόπαιο έφεραν στην πόλη της Κοζάνης τα κορίτσια του Εθνικού στο Handball! Μετά από μια πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά “Climax Xmas 2016” που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από 27 έως 30 Δεκεμβρίου, κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες, με όνομα, ιστορία και οικονομική επιφάνεια, από όλη την Ελλάδα, κατέκτησαν την πρώτη θέση! Οι αγώνες στη φάση των ομίλων ήταν:

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών vs Εθνικός 13 – 27.
Εθνικός vs Πανόραμα Θεσ/νίκης 21 – 16.
ΠΑΟΚ vs Εθνικός 13 – 16.
Στα ημιτελικά αντιμετώπισαν την Πυλαία με νίκη και τελικό σκορ 12 – 10.
Και στον τελικό επικράτησαν της Ν. Ιωνίας και σήκωσαν το κύπελλο με τελικό σκορ 20 – 15.
Οι άλλες ομάδες του τουρνουά ήταν: Φίλιππος Βέροιας, Παναθλητικός Συκεών, Διομήδης Άργους,
Διάκριση πολύ σημαντική επίσης αποτελεί το γεγονός ότι τρεις αθλήτριες του Εθνικού, επιλέχτηκαν ως: Γκιάτα Μαρία πολυτιμότερη παίκτης του τουρνουά, Μπούκου Ειρήνη καλύτερο δεξί εξτρέμ και Φλώρου Κατερίνα καλύτερη τερματοφύλακας.
Συγχαρητήρια στον Προπονητή Κιοσέ Μάκη και την ομάδα του, που με την επιτυχία αυτή έφεραν για άλλη μια φορά τον Εθνικό και την πόλη της Κοζάνης στην κορυφή του Handball των αναπτυξιακών τμημάτων.

   Μετά από έναν δυνατό τελικό, με πολύ καλές στιγμές, δύναμη και πάθος, εναντίον της πολύ καλής ομάδας της Ν. Ιωνίας, ήρθε στην αγκαλιά του Εθνικού το τρόπαιο της διοργάνωσης.

    Τα κορίτσια μας από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυνατά, με τον αέρα του φαβορί, χωρίς ούτε στιγμή να φοβηθούν τον αντίπαλο. Έπαιξαν σπουδαία άμυνα, αφοπλίζοντας τα ατού της Ιωνίας και η νίκη ήρθε φυσιολογικά και μάλλον άνετα, με τελικό σκορ 15-20.

   Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στις αθλήτριες του Εθνικού, στον προπονητή και στους γονείς, που όπως πάντα, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και τα υποστήριξαν με σθένος! Επίσης συγχαρητήρια σε όλους τις ομάδες, αγοριών και κοριτσιών που έλαβαν μέρος στο τουρνουά!
   Άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε τρεις αθλήτριες της ομάδας που πέρα από την ομάδική διάκριση κέρδισαν και από μία ατομική!
  Η Γκιάτα Μαρία επιλέχτηκε ως MVP του τουρνουά.
  Η Μπούκου Ειρήνη επιλέχτηκε καλύτερο δεξί εξτρέμ.
  Η Κατερίνα Φλώρου επιλέχτηκε ως καλύτερη τερματοφύλακας.
   Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, τις αντίπαλες ομάδες που μας χάρισαν ωραίες στιγμές, τη διοίκηση της ομάδας, τους χορηγούς και τη “μαμά Λένα!”

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

   ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.