Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην «ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» του Κλειστού Γυμναστηρίου (ΔΑΚ) Πτολεμαΐδας

31 Δεκεμβρίου 2016
14:45
Κανένα σχόλιο

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων εξακολουθεί να βρίσκεται η «ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» του Κλειστού Γυμναστηρίου (ΔΑΚ) Πτολεμαΐδας , η οποία φιλοξενεί τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας, που συνεχίζονται με επιτυχία , παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το Σάββατο 31-12-2016 παραμονή πρωτοχρονιάς στις 12:00 ακούστηκαν τα παραδοσιακά κάλαντα από Μπάντες και Συλλόγους της περιοχής , ενώ συνεχίζεται η δράση του Εικαστικού Εργαστηρίου της Αφροδίτης Γκρίζη.

Το πρόγραμμα των επομένων ημερών περιλαμβάνει:

Την Δευτέρα 2-1-2017 και ώρα 6,30μ.μ. εκδήλωση ΤΑΕ ΚWON DO «ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» και στις 7,30μ.μ. χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Χριστόφορου.

Την Τρίτη 3-1-2017 και ώρα 6,30μ.μ. την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φούφα.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 4-1-2017 και ώρα 6,30μ.μ. με το παραδοσιακό δρώμενο «ΜΟΜΩΓΕΡΟΙ» από τους Ποντιακούς Συλλόγους Καρυοχωρίου και Κομνηνών .

Να σημειωθεί ότι λόγω της μεταφοράς των παραπάνω εκδηλώσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαϊδας, ο Δήμος Εορδαίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών θα διαθέτει καθημερινά και κάθε μισή ώρα λεωφορεία , που θα ξεκινούν στις 6μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, θα περνούν από το Δημαρχείο , την Κεντρική Πλατεία , την Τράπεζα Πειραιώς και το Υδραγωγείο με τελικό προορισμό τον χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.