Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων εξακολουθεί να βρίσκεται η «ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» του Κλειστού Γυμναστηρίου (ΔΑΚ) Πτολεμαΐδας , η οποία φιλοξενεί τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας, που συνεχίζονται με επιτυχία , παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το Σάββατο 31-12-2016 παραμονή πρωτοχρονιάς στις 12:00 ακούστηκαν τα παραδοσιακά κάλαντα από Μπάντες και Συλλόγους της περιοχής , ενώ συνεχίζεται η δράση του Εικαστικού Εργαστηρίου της Αφροδίτης Γκρίζη.

Το πρόγραμμα των επομένων ημερών περιλαμβάνει:

Την Δευτέρα 2-1-2017 και ώρα 6,30μ.μ. εκδήλωση ΤΑΕ ΚWON DO «ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» και στις 7,30μ.μ. χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Χριστόφορου.

Την Τρίτη 3-1-2017 και ώρα 6,30μ.μ. την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φούφα.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 4-1-2017 και ώρα 6,30μ.μ. με το παραδοσιακό δρώμενο «ΜΟΜΩΓΕΡΟΙ» από τους Ποντιακούς Συλλόγους Καρυοχωρίου και Κομνηνών .

Να σημειωθεί ότι λόγω της μεταφοράς των παραπάνω εκδηλώσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαϊδας, ο Δήμος Εορδαίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών θα διαθέτει καθημερινά και κάθε μισή ώρα λεωφορεία , που θα ξεκινούν στις 6μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, θα περνούν από το Δημαρχείο , την Κεντρική Πλατεία , την Τράπεζα Πειραιώς και το Υδραγωγείο με τελικό προορισμό τον χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων.