kozan.gr: Ο Σ. Γιαννακίδης, με συνέντευξη τύπου, στα ΜΜΕ, προέβη σε αναλυτικό απολογισμό των έργων της θητείας του, ως απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Υγείας (Βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου 2017
12:11

Απολογισμό των έργων του, κατά τη διάρκεια της θητείας του, έκανε σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης. Ο κ. Γιαννακίδης μιλώντας από το κτήριο της Π.Ε Ενότητας Κοζάνης στους δημοσιογράφους σημείωσε πως την περίοδο της θητείας του έγινε διαβούλευση με όλους τους φορείς, ώστε να καταρτιστεί ο υγειονομικός χάρτης της Δυτικής Μακεδονίας και να κατατεθεί στο υπουργείο Υγείας.

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε αναλυτικά τα όσα έγιναν τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ άλλων η επαναλειτουργία της γυναικολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Κοζάνης, η κατασκευή κτηρίου για τη στέγαση μαγνητικού τομογράφου (νοσοκομείου Κοζάνης) , η αναβάθμιση του ΕΚΑΒ- (Νέο κτήριο και 14 νέα ασθενοφόρα), η αναβάθμιση της καρδιολογικής κλινικής του «Μαμάτσειου», η επιχορήγηση των γιατρών ώστε να στελεχωθούν τα νοσοκομεία της περιοχής, ανέγερση κέντρου υγείας Σιάτιστας, κα.

Θανάσης Τέγος

24 σχόλια

  • Συγχαρητήρια κ. Γιαννακίδη για το σπουδαίο έργο που προσφέρατε στην Δυτική Μακεδονία. Είστε ο πρώτος αντιπεριφερειάρχης που πέτυχε . Ο καρυπίδης δεν έπρεπε να σας αλλάξει.

  • Άπαιχτος ο Σταύρος και κύριος σ όλα του. Όχι σαν κάτι άλλους που πήραν τις καρέκλες και δεν πρόσφεραν τίποτα στην περιοχή . Καρυπίδη τέτοια στελέχη δεν βρίσκονται εύκολα.

  • κ. Γιαννακίδη αναβαθμίσατε την Δημόσια Υγεία της περιοχής και επιτελέσατε μεγάλο έργο . Είστε άξιος επαίνου. Τέτοια άτομα αν υπήρχαν στην πολιτκή σαν εσάς οι πολίτες θα έβλεπαν μια άσπρη μέρα.

  • Πράγματι ο Σταύρος είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο που έδωσε αγώνα και την ψυχή του για να προσφέρει στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας .Η συμβολή στον τομέα της Υγείας ήταν καθοριστική. Μπράβο Σταύρο.

  • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΖΑΝ.ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ..ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

  • Κ. Γιαννακίδη με έκπληξη πληροφορήθηκα την απομάκρυνση από την θέση σας. Ελπίζω ο συγκεκριμένος που επιλέχθηκε να σας αντικαταστήσει να είναι αντάξιος σας.Ο χρόνος θα το δείξει. Εσείς όμως κλείνετε ένα κύκλο στον πολιτικό σας βίο που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.Καλή επιτυχία στις επόμενες επιλογές σας.

  • Μπράβο Σταύρο στάθηκες στο ύψος σου και επιτέλεσες μέγα πολιτικό έργο στον τομέα της υγείας. Αναβάθμισες με τις παρεμβάσεις σου τα Νοσοκομεία και δημιούργησες νέα κέντρα Υγείας. Τι άλλο θέλεις ένας ψηφοφόρος από έναν πολιτικό?

  • 2.734 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΟΧΙ 5000 ΜΗΝ.ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ. ΚΑΙ 2.303 Ο ΡΟΥΣΗΣ.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.ΑΛΛΟ 5000 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 2.734.

    • Μεγαλη επιτυχια του στελεχους του πασοκ εναντιον ενος ανθρωπου που πρωτη φορα κατεβηκε στην πολιτικη.Αντι να κρυβεστε απο την αποτυχια μιλατε.

  • Οτι και να λετε μερικοι ασχετοι ο Γιαννακιδης θυσιασε πολλα απο την προσωπικη του και επαγγελματικη ζωη και εκανε εργο.Αλλα ετσι ειναι μερικοι μαθημενοι απο το παλιο Πασοκ να λενε μονο για να λενε.

  • 23 σχόλια, τα 17 από 2 παπαγαλάκια του Σταύρου. Έπεσε μεγάλο βόλεμα. Δεν πειράζει παπαγαλάκια που ο Σταύρος σας αντικαταστάθηκε, ξυδάκι τώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.