Δρέπανο 2017: Οι εικόνες είναι δηλωτικές για μία κοινωνία που έχει παραιτηθεί εδώ και πολλά χρόνια από την διεκδίκηση των αυτονόητων (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

15 Σεπτεμβρίου 2017
09:55

Οι εικόνες είναι δηλωτικές για μία κοινωνία που έχει παραιτηθεί εδώ και πολλά χρόνια από την διεκδίκηση των αυτονόητων. Η καθημερινότητα ανάγεται στο «εγώ» και μόνον «εγώ» και τίποτα άλλο.

Η δυσοσμία* που εδώ και πολλά χρόνια βγαίνει από τα φρεάτια (βλέπε φωτογραφίες), που μάλιστα βρίσκονται στο κέντρο του χωριού, σου προκαλεί εμετικές τάσεις και δυσφορία. Η ασχήμια είναι ορατή παντού αλλά οι κάτοικοι του χωριού «περί άλλων τυρβάζουν».

Τι κατάντια αλήθεια, τι ντροπή για έναν τόπο που η Ιστορία και η Γεωγραφία τον έχουν προικίσει πλουσιοπάροχα.

Οι όποιες καταγγελίες έχουν γίνει κατά καιρούς δυστυχώς έμειναν στα συρτάρια κάποιων και ενεγράφησαν στα «παλαιά υποδήματα» των θεσμικών που είχαν και έχουν την κύρια ευθύνη. Τοπικών και μη.

Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί καταγγελία στην Δ/νση υγιεινής της Π.Ε. Κοζάνης και θα κοινοποιηθεί και στον Δήμο Κοζάνης περιμένοντας τις ενέργειες των υπευθύνων. Να δούμε τι θα μας πουν και αυτοί….για πολλοστή φορά βέβαια..

Περιμένοντας….

* Είναι μερικοί ανόητοι κάτοικοι που αδειάζουν τους βόθρους τους στο δίκτυο των όμβριων. Εξ ου και η δυσοσμία εδώ και πολλά χρόνια. Περιμένουμε την τιμωρία τους για να μάθουν να σέβονται το κοινωνικό σύνολο.

Δρέπανο 15 Σεπτεμβρίου 2017

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.