kozan.gr: Βελβεντό: Δέντρο (λεύκα) καταπλάκωσε και προκάλεσε θανατηφόρο χτύπημα σε 60χρονο

6 Οκτωβρίου 2017
11:33

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, τη ζωή του έχασε, σήμερα το πρωί, ένας 60χρονος (Ν.Ν.), συνταξιούχος της ΔΕΗ, κάτοικος Βελβεντού, όταν κατά την προσπάθειά του να κόψει ένα δέντρο (λεύκα), εκείνο, έπεσε πάνω του προκαλώντας του θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη σε αγροτική περιοχή του Βελβεντού. Ο άτυχος 60χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, αλλά ήταν ήδη αργά.

kozan.gr

 

2 σχόλια

  • ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.