kozan.gr: Αγορά Εργασίας: Ζητείται προσωπικό για καθημερινή εργασία σε επιχείριση Fast Food στην Κοζάνη

12 Οκτωβρίου 2017
17:56

Ζητείται προσωπικό για καθημερινή εργασία σε επιχείριση Fast Food στην Κοζάνη. Επιθυμητή εμπειρία. Πληροφορίες στο 6941442424.

4 σχόλια

  • Επιθυμητή η εμπειρία, συμφωνώ, αλλά θέλω να είναι επιθυμητή και η ανταμοιβή της εμπειρίας μου, αν με το καλό με προσλάβετε έτσι; Και τα ένσημα, ελπίζω να καταβάλλονται για κάθε μέρα εργασίας!
    Δεν θέλω στην πορεία να μου αρχίσετε τα “δεν πάμε καλά” ή “έπεσε ο τζίρος” και να μου προτείνετε 1 ένσημο ανά 2 μέρες! Ή την εξωφρενική ιδέα με την οποία με αντάμειψε πρόσφατα επιχειρηματίας στην Πτολεμαΐδα, μετά από 3μηνη εργασία φέτος το καλοκαίρι, “κοπελιά, από δω και πέρα θα σου κολλάω 3 ένσημα την εβδομάδα, γιατί δε βγαίνω με παραπάνω!”, ενώ η συμφωνία ήταν για επταήμερη εργασία. Και όταν τον ρώτησα να μου πει ποιες μέρες θέλει τώρα να δουλεύω, πήρα την απάντηση “κάθε μέρα, όπως μέχρι τώρα!”.

    • Επειδή μιλάμε για γνωστό fast food στο κέντρο της Κοζάνης… Ο κύριος που το διαθέτει είναι άψογος επαγγελματίας! Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά! Τώρα αν εσάς εκεί στην Πτολεμαΐδα σας εκμεταλλεύονται και το δέχεστε… Καλά σας κάνουν!! Άλλαξε επάγγελμα. Η εργοδότη!

      • Εν διαφέρομαι εγώ για δουλειά του fast food στην Κοζάνη είμαι κοζανίτης και ψάχνω δουλειά Μπορείτε να μου πείτε Σε τι πόστο ακριβώς too fast food θα θέλατε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.