kozan.gr: Η ΤΕΡΝΑ (Ανώνυμος Τουριστική Τεχνική & Ναυτιλιακή Εταιρεία ) στηρίζει με 10.000 ευρώ τη νεανική και καινοτόμο επιχειρηματικότητα του Δήμου Κοζάνης

12 Οκτωβρίου 2017
18:31

Mε αφορμή τη  διοργάνωση διαγωνισμού καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών («Κοζάνη 2017 – Ανοιχτή Καινοτομία» – διαβάστε σχετικά εδώ), ο δήμος Κοζάνης απευθύνθηκε προς διάφορους φορείς και εταιρείες με θέμα τη στήριξη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η εταιρεία με την επωνυμία ΤΕΡΝΑ Ανώνυμος Τουριστική Τεχνική & Ναυτιλιακή Εταιρεία, ανταποκρίθηκε στο αίτημα – πρόσκληση του δήμου Κοζάνης,  αποφασίζοντας την χορηγία χρηματικού ποσού 10.000,00 €, με σκοπό την στήριξη της νεανικής και καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Ε, βέβαια! Αφού το Επιμελητήριο κοιμάται ο Δήμος θα καλύψει το κενό αυτό. Κατά τα άλλα ασχολούνταν με τη Γενική Έκθεση στα Κοίλα και τα κάνανε μαντάρα για μία ακόμη φορά. Το ότι έχουν εκλογές και δεν έκαναν καμία ενημερωτική ενέργεια σημαίνει κάτι για το υποψήφιο της καρδιάς τους;

  • Ασολήθηκαν σοβαροί άνθρωποι για να στηθεί η Ανοιχτή Καινοτομία γι αυτό και ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες. Μόνο σε σοβαρούς όχι σε αστειάτορες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.