Τελέσθηκε, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ο ετήσιος αγιασμός του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Κοζάνης (Φωτογραφίες)

15 Οκτωβρίου 2017
22:15

Τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο ετήσιος αγιασμός του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Κοζάνης στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Άνοιξε έτσι η νέα Οδηγική χρονιά με όλες οι ομάδες που παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία και κατόπιν έπαιξαν, τραγούδησαν και έγινε η τελετή περάσματος των παιδιών στις μεγαλύτερες ομάδες.

Σε όλο τον κόσμο 10.000.000 παιδιά είναι μέλη του Οδηγισμού. Στην Ελλάδα 20.000 γονείς κοριτσιών και αγοριών εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες τα παιδιά και οι νέοι που είναι μέλη του Σ.Ε.Ο. ανακαλύπτουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς, αξιοποιούν τις δεξιότητές τους, μαθαίνουν να είναι υπεύθυνοι. Δημιουργούν ισχυρές φιλίες, αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη, βελτιώνουν τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους.

Έλα κι εσύ στη μεγάλη παρέα!!!

Συγκεντρώσεις :

Για παιδία 5-7 ετών ΑΣΤΕΡΙΑ

Πέμπτη 6:00-7:30μ.μ / Αρμενούλη 3

Για παιδιά 7-11 ετών ΠΟΥΛΙΑ

Σάββατο 5:30-7:30μ.μ / Ολυμπίου Γεωργάκη 2

Για παιδιά 11-14 ετών ΟΔΗΓΟΙ

Σάββατο 11:00-1:00π.μ / Αρμενούλη 3

Για παιδιά 14-17 ετών

Σάββατο 6:30- 8:00μ.μ / Αρμενούλη 3

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.