kozan.gr: Α. Καΐδης για τις δωδεκαήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στο δήμο Εορδαίας: “Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του κόσμου” (Βίντεο)

4 Ιανουαρίου 2017
20:45

Δύο μέρες πριν ολοκληρωθούν, στο Κλειστό Γυμναστήριο Εορδαίας, οι δωδεκαήμερες εορταστικές εκδηλώσεις, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εορδαίας, Απόστολος Καΐδης, μιλά στο Kozan.gr για τις εντυπώσεις του από το συγκεκριμένο εγχείρημα, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

7 σχόλια

  • Κάποιους τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει…
    Φτάνει “όση υπηρεσία” έχετε προσφέρει στην πόλη. Εύχομαι να μην σας ξαναδούμε πουθενά υποψήφιους και να αφήσετε επιτέλους χώρο για νέα παιδιά με περισσότερες ικανότητες και φαντασία.
    Να είναι καλά τα barakia της πόλης κάθε βράδυ που σας φιλοξενούν με ευχαρίστηση.
    Υ.Γ: Το παραπάνω σχόλιο δεν αναφέρετε σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά σε κάποιο φανταστικό.

    • Όλα ήταν χάλια. Μην περιμένετε κόσμο σε τέτοια κακογουστα φτηνά πανηγύρια. Όταν γίνουν όλα με την σοβαρότητα που πρέπει τότε ίσως δείτε κόσμο στις εκδηλώσεις σας. (Βλέπε Τρίκαλα-Ιωάννινα κτλ)

  • Η Πτολεμαιδα πρεπει να αρχισει να διοργανωνει κατι αντιστοιχο με αυτο που γινεται σε Τρικαλα ή Δραμα..
    Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.