Και η «λάσπη στο ανεμιστήρα» συνεχίζεται

17 Οκτωβρίου 2017
14:28

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να σχολιάσουμε τα όσα ακούστηκαν στην κομματική εκδήλωση της “Ενότητας”, άλλωστε ο κόσμος βλέπει και κρίνει . Όμως δεν μπορούμε να μη σταθούμε στην υιοθέτηση από την πλευρά του κ. Κυριακίδη της τακτικής της «λάσπης στον ανεμιστήρα» που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό ο επικεφαλής του κ. Μαλούτας. Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, ο κ. Κυριακίδης, από δημόσιο βήμα και ενώπιον των ΜΜΕ αφήνει υπονοούμενα , αυτή τη φορά για το Νιάημερο, με τη δικαιολογία πως κάτι άκουσε στην πιάτσα. Η τακτική γνωστή: Πες πες κάτι θα μείνει.

Όμως, ο δημόσιος λόγος πρέπει να τεκμηριώνεται και η κάθε καταγγελία(;) να στοιχειοθετείται, για αυτό και ζητάμε άμεσα από τον κ. Κυριακίδη να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις σχετικά με την αναφορά του στον Νιάημερο!

Με αφορμή αυτό να ενημερώσουμε πως όπως δεσμευτήκαμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει πλήρης απολογισμός της φετινής διοργάνωσης του Νιάημερου, και παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση για όλες τις διοργανώσεις των πανηγυριών των τελευταίων χρόνων.

Υ.Γ. Ακόμη αναμένουμε από τον κατά τα άλλα λαλίστατο κ.Μαλούτα να τεκμηριώσει το περίφημο “παντεσπάνι”.

18 σχόλια

  • λιγος χρονος εμεινε ακομη για την ανυπαρκτη νεα δημοτικη αρχη της μειοψηφιας του 24%. υπομονη ο μαης του 2019 πλησιαζει

  • Λευτέρη θυμίζω ότι έτσι και χειρότερα έκανες ΚΑΙ εσυ όταν ήσουν αντιπολίτευση.
    Πες πες ο κόσμος σε πίστεψέ.
    Με το ίδιο νόμισμα πληρώνεσαι!!!!!
    Και μη προκαλείς (λαϊκιζεις) δεν εισαι πια ο μονος τιμιος εσυ και η παρεα σου σ αυτον το Δήμο. ΕΛΕΟΣ.ψαξε λίγο γιατί θα εκτεθεί πολυ.

  • Από τότε που σκαλίσατε τα κάρβουνα στο δημο και φουντώσε η φωτιά ο
    μαλούτας έχει χάσει τον ύπνο του δεν ξέρει με τι να ασχοληθεί και πετάει συνέχεια λάσπη και το κακό είναι πως παρασύρει και άλλους στην παράταξη τον 60 και άνω….

  • Ζούμε την χρυσή εποχή του λαικισμου. Ιωάννιδης Καρυπιδης και τώρα ο επόμενος -ιδης. Φέρτε το επόμενο μνημόνιο σύντομα….. γεμισαμε Ψευτοθοδωρους.

    • Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι γεμίσαμε ανώνυμους γραφιάδες που έχουν άποψη για τον καθένα και το κάθε τι…

  • Πάντα επώνυμα και χωρις ανωνυμίαες και ψευδώνυμα. Αλήθεια κ Κυριακιδη θεωρείς οτι θα επρεπε να σε καταγγείλουν για οτιδήποτε ,σχετικά με την έκθεση, χωρις συγκεκριμένα στοιχεία.;

  • ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ

      • καθε λιγο κ λιγακι κατηγορει, καταγγελει, ετσι κανανε οι προηγουμενοι, ετσι καναμε εμεις, οποιος δεν ειναι φιλος μας ειναι εχθρος μας. παιζει να ειναι ο δημαρχος με τις περισσοτερες δηλωσεις καταγγελιες για την αντιπολιτευση κ τους φανταστικους εχθρους. Δημαρχος Κοζανης ειναι ας το καταλαβει επιτελους εστω κ τωρα στους τελευταιους μηνες της θητειας του

  • Κυριακίδη επ’ευκαιρίας δημόσιο απολογισμό της έκθεσης στα Κοίλα θα κάνετε? Να μάθουμε βρε παιδί μου και εμείς από που χρηματοδοτήθηκε η έκθεση και που πήγαν τα λεφτά!

    • ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!! ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ!!!!! ΜΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ..

  • Δεν αντέχεται η κριτική, η απραξία και οι πονηριές Λευτεράκη !!!
    Είσαι τυχερός που δεν σου κάνουν μήνυση για τη διαχείριση του τοπικού πόρο όπως κάνατε εσείς οι δήθεν οικολόγοι πριν μερικά χρόνια …..

  • Οπως ξερετε εαν οχι το λεω και τωρα Είμαι ειμουν και θα παραμεινο πασοκ.ο δημαρχος αρέσει η οχι εργάζεται νοιάζεται για τον δημο του πολλοι περισσότερο απο τους πρώην δημάρχους κοζανη σε ολα τα θέματα αλλα και στα οικονομικά του δημου και αυτο δεν μπορει να το αμφισβητήσει κανεις

  • δυστυχως δε φερνει αποτελεσμα εχει πολυ λιγες δυνατοτητες διοικησης. το προσωπικο του συμφερον μονο κ τιποτα αλλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.