Με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ταξιδεύει σήμερα 18/10, στην Καστοριά, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ

18 Οκτωβρίου 2017
10:48
Κανένα σχόλιο
Με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ταξιδεύει σήμερα στην Καστοριά, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ, για να αντιμετωπίσει στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς, στα πλαίσια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, την ομώνυμη ιστορική ομάδα.
Ο προπονητής των “Ποντίων” Γιάννης Σαμαράς, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
“Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητες, τις δυσκολίες του. Σεβόμενοι κάθε αντίπαλο, είμαστε προετοιμασμένοι για να “βγούνε” όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και εντός γηπέδου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μου. Συνεχίζουμε με πίστη και αισιοδοξία” δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΠ Γιάννης Σαμαράς.
Η αποστολή των “Ποντίων” θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι από την Κοζάνη, ενώ στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι της, για να τη βοηθήσουν για την απόκτηση της νίκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.