kozan.gr: O Θ. Καρυπίδης για το άνοιγμα της μεθοριακής διάβασης, στο Λαιμό Πρεσπών, με τη FYROM

31 Οκτωβρίου 2017
21:44

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης προαναγγέλλει το άνοιγμα της μεθοριακής διάβασης, στο Λαιμό Πρεσπών, με τη FYROM. Συγκεκριμένα, αναφέρει: “Η έρευνα, οι συσκέψεις και ο επιτόπιος έλεγχος της μεθορίου μας στο Λαιμό Πρεσπών, ολοκληρώθηκαν. Την Παρασκευή στο υπουργείο εξωτερικών με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά και με την παρουσία αρκετών υπουργών, παίρνουμε οριστικές αποφάσεις, με σφιχτά χρονοδιαγράμματα για το άνοιγμα των συνόρων με τη FYROM, που από το 1967 έκλεισε η χούντα”.

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.