Πτολεμαΐδα: 1 εκατομμύριο Ε για τα εργαστήρια του 1ου ΕΠΑΛ

7 Νοεμβρίου 2017
14:38
Κανένα σχόλιο

Στο ένα εκατομμύριο Ε, υπολογίζεται το κόστος της πλήρους ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού των εργαστηρίων του ΣΕΚ, στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Πτολεμαΐδας, και η δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου αυτού, μπορεί να προέλθει  μόνον μέσω της ένταξης του έργου σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Τα εργαστήρια , όπως υποστηρίζουν οι μαθητές,  είναι παρωχημένης τεχνολογίας, και σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, η, άλλα εξαρτήματα, με αποτέλεσμα την ελλιπή πρακτική τους άσκηση, ενώ, η μη απόκτηση εμπειριών σε συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας, γεννά προβληματισμό για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Το αίτημα της αντικατάστασης του εξοπλισμού  κυριάρχησε στις πρόσφατες  μαθητικές καταλήψεις και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, στην διαμαρτυρία των μαθητών κατά  την περασμένη Παρασκευή, του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.