kozan.gr: Όλα έτοιμα για τη συναυλία αγάπης, την Τέταρτη 29/11, για την ενίσχυση 6 καρκινοπαθών οικογενειών (Bίντεο)

27 Νοεμβρίου 2017
14:39
Κανένα σχόλιο

Κάλεσμα στους συμπολίτες μας, να παρακολουθήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 29/11 τη συναυλία αγάπης με σκοπό την ενίσχυση 6 καρκινοπαθών οικογενειών, απήυθυναν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, μέσω συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Η συναυλία θα γίνει στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης στις 8 το βράδυ, όπου θα συμμετέχουν το μουσικό σχήμα  Βahalows, ο Γιώργος Γελαράκης, ο Νικός Καραδήμος με τον Γιώργο Τσέλιο, ο Φίλιππος Γιαννάκης (Τrouble) και ο Σάκης Ντοβόλης (Τρίο). Η τιμή εισόδου είναι στα πέντε ευρώ, ενώ έχει ξεκινήσει και η προπώληση. Την εκδήλωση διοργανώνουν εθελοντές σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κοζάνης, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το ΔΗΠΕΘΕ  και τη Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης, καθώς και το σύνολο των  κοινωνικών  και πολιτιστικών φορέων της περιοχής. Δείτε τι ανέφεραν οι: Βασίλης Κικής Δρ. Μηχανικός καθηγητής στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Απόστολος Παπαδημητρίου μηχανικός-συγγραφέας, Παύλος Σαπαλίδης (Φίλοι μουσικής και θεάτρου Κοζάνης), Δημήτρης Βουχάρας (ομάδα εθελοντών Κοζάνης) και Τριαντάφυλλος Δάφας Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος

 

 





 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.