Σωματείο “Η Ένωση” : “Όχι στο ξε-πούλημα”

1 Δεκεμβρίου 2017
12:15

Η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές για την Αποεπένδυση –

ΞΕ- ΠΟΥΛΗΜΑ λιγνιτικών μονάδων.

Δεν άντεξε η κυβέρνηση και ο Υπουργός Σταθάκης στις πιέσεις και με ελαφρά την καρδία, με πόνο ψυχής αλλά και με το πιστόλι στον κρόταφο κατά τα λεγόμενα του Προέδρου της ΔΕΗ Α.Ε, παραχωρούν έναντι πινακίου φακής, το αίμα και τον ιδρώτα του Έλληνα Πολίτη, στους Αεριτζήδες Ψευτοεπενδυτές.

Ξέρουμε καλά, ότι τέτοιου είδους Ξεπουλήματα Κοινωφελών Υπηρεσιών, το μόνο που κάνουν είναι να παραδίδουν την χώρα Ανοχύρωτη στα Συμφέροντα.

Το ρεύμα και το νερό είναι Αγαθό και όχι Εμπόρευμα.

Άλλωστε όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Τσίπρας, το ΞΕ- πούλημα της ΔΕΗ είναι « ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ».

Σήμερα δυστυχώς το διαπράττει ο ίδιος !!!

Συναδέλφοισες – οι

Όπως και το 2014 Αγωνιστήκαμε και Αποτρέψαμε την πώληση της Μικρής ΔΕΗ, το ίδιο είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε και τώρα, για να μην Ξεπουληθεί το 40% των λιγνιτικών μονάδων στα Συμφέροντα.

Με όρους κοινωνίας και όχι με όρους Συντεχνίας, δίνουμε το βροντερό παρών, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:30 στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ.

Καλούμε όλους τους Εργαζόμενους, τους πολίτες και όλους τους φορείς της περιοχής, να παραβρεθούν όχι μόνο στο Συλλαλητήριο της Φλώρινας, αλλά και να είναι παρών σε όλες τις δράσεις μας, για την αποτροπή της πώλησης του 40% των λιγνιτικών μονάδων.

Ο Αγώνας μας είναι δίκαιος.

Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους Αεριτζήδες θα μείνουν στα χαρτιά!!!.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

4 σχόλια

  • META THN ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ» ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ………………. ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ……………… (Εν ενργεία υπάλληλοι της ΔΕΗ και εφ’ όρου ζωής συνταξιούχοι με μειωμένο ρεύμα και ο απλός κοσμάκης να πασχίζει να μπει στο κοινωνικό τιμολόγιο, ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ………………….., μισθοί ακόμη και σήμερα – “καθαρά λεφτά στο χέρι” για Δ.Ε. – Υ.Ε. άνω των 2000 ευρώ με 15 ετία ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΦΤΑ, “διατροφικό” επίδομα 5 ευρώ την ημέρα για να έχουν κάτι να τρώνε………. να μη γίνω πιο αναλυτικός αυτά φτάνουν…………………….. δεν χρειάζεται να αναφέρω κι άλλα). ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ……………… (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΤΑΜΙΕΣ, ΦΥΛΑΚΕΣ κ.α. κ.α. κ.α.)
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ “ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ”. ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ “ΒΓΑΛΑΤΕ” ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ “ΖΩΕΣ” ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑΚΟΙ “ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ……………………
    “ΣΟΥΤ” ΚΑΙ ΞΑΝΑ “ΣΟΥΤ”.

  • Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν πουλάει. ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ.
    Εσείς καλά κάνετε και εκφράζετε την διαμαρτυρία σας.
    Έχετε όμως στα σωματεία σας στην ΔΕΗ, κάτι “εργαζόμενους”, οι οποίοι όχι μόνο δεν “πατάνε” στην εργασία τους, αλλά προκαλούν και την κοινωνία με την συμπεριφορά τους και τον τρόπο “λειτουργίας” τους.
    Το μόνο που ξέρουν είναι να λένε Κρητικές μαντινάδες, εμείς να γελάμε μαζί τους κι αυτοί: Όλοι γιλούσαν μι τημένα, χάνουμαν κι γω στα γέλια.
    Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ θα πρέπει να τους αποπέμψουν από τα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.