Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στην εκπομπή “28 φορές Ευρώπη” του Κώστα Αργυρού στην ΕΡΤ για τη διαχείριση απορριμμάτων και την πρωτοπορία της Δυτικής Μακεδονίας

1 Δεκεμβρίου 2017
16:02

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στην εκπομπή “28 φορές Ευρώπη” του Κώστα Αργυρού στην ΕΡΤ για τη διαχείριση απορριμμάτων και την πρωτοπορία της Δυτικής Μακεδονίας. Η σημερινή κατάσταση αλλά και ο σχεδιασμός για το αύριο!

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ http://webtv.ert.gr/ert1/28europe/22noe2017-28-fores-evropi/

11 σχόλια

  • Αυτο το παραμυθι της οικολογιας και της πρασινης αναπτυξης τελικά οδηγεί στη φτωχοποιηση των ασθενεστερων στρωματων.

    Μετα το ρεκορ αυξησης τιμης του ρευματος στην Ελλαδα για το 2017, λόγω της αθρόας και χωρίς σχεδιασμό εισαγωγής ΑΠΕ στο ενεργειακό μίγμα, έχουμε και τη πράσινη διαχείριση των απορριμάτων που τελικά οδηγεί σε εκτόξευση των δημοτικών τελών για το Δημο Κοζάνης.

    Στοχος του Δημάρχου θα έπρεπε να ήταν η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους Δημότες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  • μπορει να δωσει συνεντευξη και να μας πει πως ακριβως διαβεβαιωνει οτι θα τηρηθουν ολα τα εργασιακα δικαιωματα την τριτη 5 δεκεμβρη!

  • Το μόνο που απασχολεί τον δήμαρχο είναι οι δημόσιες σχέσεις εκτός Κοζάνης. Προφανώς ξέρει ότι δεν έχει μέλλον εδώ. Όσο για την διαχείριση των απορριμμάτων η αύξηση των δημοτικών τελών τα λέει όλα.

  • Ελπιζω να ειχες το σθενος να παραδεχτεις πως εσυ προσωπικα δεν πρωτοπορησες σε τιποτε.
    Τα βρηκες ολα απο οσους τολμησαν να πρωτοπορησουν οταν εσυ μαθαινες τί σημαινει ιχθυοκαλλιεργεια.

  • …. για τη διαχείριση απορριμμάτων και την πρωτοπορία της Δυτικής Μακεδονίας…..

    ΑΣΕΙΟ !!! ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ???? ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ !!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ!!!!

  • Ιωαννιδη, δεν εχει; κανει τιποτα ακομη κ ουτε προκειται να κανεις.

    Θα μεινει ως ο δημαρχος της καθημερινοτητας που δεν ελεγε ουτε καλημερα στους πολιτες…

    Για τα χαλια με τα αδεσποτα που κανεις γεργαρα τους ειπες???
    Κοζανη τοπος να ζεις δλδ….

  • Θα πάει να μιλήσει ο Κατά τύχη δήμαρχος για τα έργα που βρήκε και έκαναν οι προηγούμενοι ?? Καλά είναι ..Το δικό του απολογισμό θέλω στο τέλος της θητείας …

  • Μάλιστα μας απειλούσαν να μην ψηφίσουμε γιατί μαζί με τον Καρυπίδη θα άλλαζαν την σύμβαση εάν ψηφίζονταν και ο Καρυπίδης δεν θα ενέκρινε τους περιβαντολογικούς όρους
    Όπως τον ΤΑΠ που δεν θα επέτρεπαν ποτέ να γίνει και τώρα διαφημίζουν το μεγάλο έργο και την χρησιμότητα του για την περιοχή
    Έπαθαν αμνησία το τι έλεγαν προεκλογικά και οι δύο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.