Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα

12 Δεκεμβρίου 2017
10:43
Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βοΐου σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε από την 1η Δεκεμβρίου 2017 η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα. Το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 16:00 και είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Κοινωνικό Λειτουργό και Ψυχολόγο).

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. είναι η δικαιούχος εκτέλεσης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βοΐου» (κωδικός πράξης/MIS (ΟΠΣ) 5002519) και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης».

Παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας:

  • Υποδοχή – Ενημέρωση – Υποστήριξη των πολιτών

  • Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές

  • Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων

Ωφελούμενοι:

  • Πολίτες που κατοικούν στο Δήμο Βοΐου,

  • Ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»,

Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού,

  • Άνεργοι/ες, παιδιά και άτομα που βιώνουν καταστάσεις αποκλεισμού, καθώς και

  • μετανάστες, ΑμεΑ και γενικότερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2465022800, 6945922457 (Τσιαούση Άννα), 6944186453 (Ψαλλίδας Θωμάς)

Κοινωνική Λειτουργός: Τσιαούση Άννα

Ψυχολόγος: Ψαλλίδας Θωμάς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.