Σύγχρονο Επιμελητήριο Νίκος Σαρρής: Ευχαριστήριο Μήνυμα

13 Δεκεμβρίου 2017
13:08

Αγαπητές, Αγαπητοί Επιχειρηματίες,

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «σύγχρονο Επιμελητήριο» θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη εκλογική νίκη που μας επιφυλάξατε και την αυτοδυναμία που μας δώσατε με ποσοστό 52,38% στην κατανομή των εδρών, 11 συνολικά. Ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Κοζάνης έκανε μία ξεκάθαρη επιλογή. Η νίκη αυτή πρωτίστως ανήκει σε εσάς διότι πιστέψατε στο όραμά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως αξίζει και σε όσους δεν καταφέραμε να πείσουμε για τις προθέσεις μας αλλά ενδυνάμωσαν με την ψήφο τους τον επιμελητηριακό θεσμό, αναμένοντας από εμάς έργα κι όχι λόγια. Οι υποδείξεις και παρατηρήσεις τους θα αποτελούν για εμάς σταθερά σημεία στην πορεία μας για ένα πραγματικά σύγχρονο Επιμελητήριο.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για τη στάση που τήρησαν καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο αναδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των επιχειρήσεων τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με συνεργασία και συναίνεση. Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια δύσκολα και μόνο με τη συνεργασία θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού οι οποίοι πίστεψαν στο όραμά μου και αγωνίστηκαν γι’ αυτό. Οι φιλίες που σμιλεύτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο αποτελούν για εμένα το μεγαλύτερο κέρδος όλης της διαδικασίας διότι χτίστηκαν σε στέρεες βάσεις για να αντέξουν στο χρόνο. Η δέσμευσή μου για κοινή πορεία ισχύει στο ακέραιο.

Από αύριο κιόλας ο χρόνος θα μετράει αντίθετα. Ούτε λεπτό δεν πρέπει να χαθεί από τον χρόνο που έχουμε για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας. Στο τέλος της τετραετίας θα κριθούμε συνολικά για το έργο μας. Με τη δική σας στήριξη θα κάνουμε πράξη το όραμά μας αλλά πάνω από όλα θα αποκαταστήσουμε το Επιμελητήριο στα μάτια όλων. Το έχει ανάγκη ο θεσμός αλλά το έχουν ανάγκη και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες. Ξέρω πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Αλλά ξέρω επίσης πως έχουμε όρεξη για δουλειά και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Νίκος Σαρρής

11 σχόλια

  • ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ .ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ .ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    • Αν είστε γραμμένος μόνο στο Μητρώο του Επιμελητηρίου κι όχι στο Μητρώο του ΓΕΜΗ μπορείτε να ξεγραφτείτε με μία αίτηση μόνο. Κάντε το.

  • Άχρηστος θεσμός που δεν εξυπηρετεί τιποτα παρά κομματικές σκοπιμότητες.

    Δεν υπάρχει λόγος κάθε επαγγελματίας να δίνει έστω 60 ευρώ που δεν πιάνουν τόπο πουθενά.

    Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως αν κάποιος χρωστάει συνδρομές στο επιμελητήριο δεν μπορεί να βγει στη σύνταξη.

    Το όλο οικοδομημα δεν προσφέρει το παραμικρό στον επαγγελματία .

    Λειτουργεί σαν προθαλαμος για τις πολιτικές βλέψεις των εκλεγμένων.

    Γενικά όλες οι λειτουργίες θα μπορούσαν να προσφέρονται από τα κεπ ή τις υπηρεσίες της περιφέρειας.

    Το να λειτουργεί σαν σύλλογος ή συντονιστικό των επαγγελματιών ουδέν πρόβλημα αλλά μέχρι εκεί.

    • Η αληθεια ειναι οτι το επιμελητηριο συντονιζει αρκετα θεματα χωρις να τα γνωριζουμε.

      Γι αυτο ευθυνεται το επιμελητηριο που δεν ενημερωνει ολους τους επαγγελματιες παρα μονο μεμονωμενα ατομα.

      Ευελπιστω ο κ.Σαρρης να μην ξεχωρισει κανεναν επαγγελματια σε ολοι του τη διαδρομη γιατι στο τελος θα λενε παλι ολοι τι εκανε το επιμελητηριο σε εμας

      • Γιατί ο κύριος ( ας πούμε κύριος με αυτά που ειδα) δεν ήταν ταμίας του Επιμελητηρίου 6 χρόνια….γιατί δεν το έκανε ..η θέση που είχε ήταν πολύ υπεύθυνη…
        Αλλά λόγια …για εντυπωσεις

  • Όλο τοσύστημα έπεσε πάνω στον Μητλιάγκα. Έδωσε γη και ύδωρ αλλά τελικά πήρε ότι του άξιζε. Να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Μητλιάγκας και ο Κυριακίδης. Αποδέχονται την ήττα τους ή όχι; Δεν είδα καμία ανακοίνωση ότι αποδέχονται το αποτέλεσμα. Μήπως δεν το αποδέχονται; Δηλ. δεν ήταν ξεκάθαρη η νίκη του Σαρρή; Τόση μικροψυχία λοιπόν;

    • Δηλαδή τι να πουν ;;; Οι 1240 ψήφοι του κ . Σαρρη δεν εχουν 11 έδρες ;; Αλλα θα τις πάρουν οι 915 του κ. Μητλιάγκα μαζι με τους 293 του κ Μόσχου ;;; Αυτά δεν γίνονται οι 1240 ειναι σίγουρα παραπάνω των 915+293=1208 ! Ο νόμος ειναι πάντα σωστός ! Χάσατε κύριοι χάσατε ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.