Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού απαντά στο “καρφί” του Φώτη Κεχαγιά ότι ο δήμος είναι στον αυτόματο πιλότο: “Οδηγείται σε κινήσεις και ενέργειες εντυπωσιασμού άσχετες με το ρόλο που του έχει ανατεθεί”, αναφέρει ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος

18 Δεκεμβρίου 2017
13:23

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού απαντά στο “καρφί” του Φώτη Κεχαγιά (διαβάστε σχετικά με αυτό εδώ), ότι ο δήμος είναι στον αυτόματο πιλότο:

Σχετικά με ηλεκτρονική ανάρτηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Φώτιου Κεχαγιά που έχει αναδημοσιευθεί σε μέσα ενημέρωσης της περιοχής αναφέρουμε τα εξής:

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν είναι αποτέλεσμα εντολής, υπόδειξης ή οδηγίας του αρμόδιου αντιδημάρχου. Αντίθετα αποτελεί αυθαίρετη απόφαση κάποιων που είτε ενήργησαν από μόνοι τους είτε καθ’ υπόδειξη άλλου προσώπου χωρίς μάλιστα να λαμβάνουν υπόψη το παράνομο της πράξης αλλά και την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης ενέργειας. Ήδη η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στην αναζήτηση ευθυνών αυτής της παράνομης πράξης. Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτελείται κανονικά αυτήν την περίοδο ο σχεδιασμός αντικατάστασης λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού σε Τοπικές Κοινότητες του δήμου υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου κ. Θεόδωρου Κυριακίδη.

Όσον αφορά τον κ. Κεχαγιά θα πρέπει να καταλάβει ότι ο ρόλος του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας είναι ιδιαίτερα σοβαρός και για ακόμη μία φορά βρίσκεται εκτός των θεσμικών του ορίων. Στην προσπάθειά του να παραμείνει στην επικαιρότητα και αποστασιοποιημένος από τα τεράστια προβλήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – τα οποία και θα έπρεπε να τον απασχολούν – ασχολείται με κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει ότι πρόκειται για μία παράνομη ενέργεια με προφανή βέβαια σκοπό.

Όπως είναι βέβαια προφανής η αδυναμία του να διαχειριστεί τα ζητήματα-προβλήματα της Περιφέρειας με αποτέλεσμα να οδηγείται σε κινήσεις και ενέργειες εντυπωσιασμού άσχετες με τον ρόλο που του έχει ανατεθεί.

Όσο για το «ενδιαφέρον του» για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού θα μπορούσε να το αποδείξει με άλλο τρόπο, μέσα από τις θεσμικές θέσεις που κατείχε και όχι με τη γνωστή του στάση εδώ και τρία χρόνια.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.