Ξεκινάνε, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στο «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ», στην Πλατεία Γιολδάση στην Κοζάνη, οι παραστάσεις του έργου «Η Χάρις και ο Χάρης», σε σκηνοθεσία Φωτεινής Χατζάρα

9 Ιανουαρίου 2018
13:45
Κανένα σχόλιο

Ξεκινάνε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 οι παραστάσεις του έργου « Η Χάρις και ο Χάρης». Το έργο είναι διασκευή του θεατρικού έργου «Ανω Αυστρία» του Φρανς Ξάβερ Κρετς, που παρουσιάζει η ΤΕΧΝΟΠΙΑ σε σκηνοθεσία Χατζάρα Φωτεινής.

Ο Φρανς Ξάβερ Κρετς ασχολείται με τον μέσο όρο των ανθρώπων. Πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα εξέλιξης μπροστά στο δίπολο σκέψη – δράση από τη μια μεριά και από την άλλη φόβος, ανασφάλεια,βία. Μια αφορμή χρειαζεται – και έρχεται ως ανεπάντεχο γεγονός- για να φτάσουν οι ήρωες σε σύγκρουση που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο έγκλημα.

Υπάρχει κάτι να το σταματήσει; Η ζωή μπορεί να ανατραπεί από ένα απρόσμενο γεγονός; Μπορεί αυτό να αποδειχθεί μοιραίο για την εξέλιξη μιας σχέσης; Τι είναι αυτό που οδηγεί τον ήρωα στη βία , την επιθετικότητα και το έγκλημα;

Ένα εργο γραμμένο το 1972 που το διατρέχει παγκοσμιότητα και επικαιρότητα λες και γράφτηκε χθές για την δική μας κοινωνία και τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας , γιατί όχι και για εμάς τους ίδιους!

Ταυτοτητα Παράστασης:

Συγγραφέας :Φρανς Ξάβερ Κρέτς, Διασκευή – Σκηνοθεσία: Χατζάρα Φωτεινή

Βοηθός Σκηνοθέτη-Σκίτσο αφίσσας: Βασιλική Τσιάρα

Σκηνικά: ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ Κουστούμια:ΤΕΧΝΟΠΙΑ Φώτα: Αρης Χαραλαμπίδης

Παίζουν: Βαϊτσα Λαμπροπουλου, Ανδρέας Συμεωνίδης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: από 12 Ιανουαρίου έως 28 Ιανουαρίου 2018

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ» Πλατεία Γιολδάση

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ με καφέ ή χυμό ή μπύρα: 5 ευρώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.