H Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης τιμά το ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην κλινική

9 Ιανουαρίου 2018
22:31

Προσκαλούμε τους φίλους της καρδιολογικής κλινικής στην εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 11/01/2018 και ώρα 12.00, για να τιμήσουμε το ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην καρδιολογική κλινική. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της καρδιολογικής κλινικής.

6 σχόλια

  • Αξίζουν συγχαρητήρια στο Διευθυντη κ. Λαμπρόπουλο ο οποίος έψαξε βρήκε τους ανθρώπους του ιδρύματος τους έστειλε τις ανάγκες και τους έπεισε ! Βεβαια αξίζουν συγχαρητήρια και στο Ίδρυμα Νιαρχος και στους ανθρώπους του που ανταποκρίθηκαν !

  • Μπράβο στο ανθρώπινο δυναμικό που ενδιαφέρετε έστω για την καρδιολογική κλινική του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ που χρειάζετε στην τοπική κοινωνία. Άς αξιοποιηθεί ο εξοπλισμός κατάλληλα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως πρέπει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη… ΜΠΆΒΟ!!!!!!!!

  • Μπράβο στο ανθρώπινο δυναμικό που ενδιαφέρετε έστω για την καρδιολογική κλινική του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ που χρειάζετε στην τοπική κοινωνία. Άς αξιοποιηθεί ο εξοπλισμός κατάλληλα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως πρέπει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη… ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.