Γ. Θεοφύλακτος: «Ζωντανό το κτηματολόγιο στην Εορδαία – “Δύσκολη η διαπραγμάτευση με τα Σκόπια αλλά και καλή ευκαιρία»

11 Ιανουαρίου 2018
10:26

Δεν καταργείται το κτηματολόγιο στην Εορδαία και χάριν των παρεμβάσεων στην Βουλή και τον Δήμο Εορδαίας μπαίνει στο νομοσχέδιο που έρχεται προς συζήτηση στη Βουλή δίνοντας λύση στο ζήτημα που πέρασε από πολλά στάδια και δυσκολίες. Αυτό τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖα Ν. Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την νέα χρονιά που οδηγεί την χώρα σε έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο το οποίο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ηρεμία, ελπίδα και αυτόνομες δημοκρατικές αποφάσεις τις χώρες και στο πλαίσιο μιας συνετής οικονομικής διαχείρισης. Ο κ. Θεοφύλακτος μίλησε για διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης όσον αφορά τους πλειστηριασμούς αλλά και την ρύθμιση των χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων οι οποίες προβλέπουν ακόμη και μηδενικές δόσεις σε ανέργους και ευπαθείς ομάδας πληθυσμού, ενώ όσον αφορά τα επιδόματα παιδιών που συμπεριλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο τόνισε πως γίνεται δικαιότερο το σύστημα καθώς 730.000 από του 800.000 δικαιούχους θα δουν να αυξάνονται τα επιδόματα αυτά, ενώ ακόμη και για την κατηγορία των μεσαίων εισοδημάτων θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο κ. Θεοφύλακτος εξέφρασε την λύπη και την πικρία του ότι το διπλωματικό παιχνίδι έχει χαθεί πριν χρόνια και η χώρα με την διαπραγματευτική δεινότητα του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά προσπαθεί να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις αναστρέφοντας την εις βάρος της χώρας μας κατάσταση.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

21 σχόλια

  • Πήγε ο θεοφύλακτος στην ΕΡΤ και μίλησε διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης . ΕΡΤ και διαστρέβλωση , ΕΡΤ και διαστρέβλωση ρε θεοφύλακτε

        • Καλά αυτο το παραμύθι των Συριζαίων οτι τους παν κόντρα τα μμε πια…Τα κρατικά είναι φούλ προπαγανδα.Απο ιδιωτικά τους πάει κόντρα ο σκάι αλλα με την ατζέντα Μητσοτάκη, το Ε το έχει πάρει ο Ιβάν,το άλφα, το αντ1 και το στάρ μια χαρα τους πάνε.Το μέγκα κλειστό.Ποιός τους πάει κόντρα ο Χατζηνικολάου;Μήπως να θυμηθούμε τη γάτα Ιμαλαίων;Το Ποντίκι; Τα νέα; Το έθνος;Το ντοκουμεντο; Η νέα σελίδα;Αστείες κουβέντες.Οποιος εχει εικόνα των μμε ξέρει πολύ καλά οτι δεν εχει ξαναυπάρξει κυβέρνηση με τόσο φιλικά μμε.Γι αυτό ο κόσμος το χει ρίξει στο ιντερνετ.Που και κει κάθε αλλο παρά υποεκπροσωπούνται απλώς εκει δεν μπορούν να πνίξουν τις άλλες φωνές.Ακόμα,γιατί και λογαριασμούς παρακολουθούν και κλείνουν και πληρωμένα τρόλ έχουν αμέτρητα.

  • ΜΟΝΟ καλά νέα έχει αυτός ο χρυσός άνθρωπος ο Γιάννης , Και να ξέρετε όλοι ότι ΔΕΝ υπάρχουν πλειστηριασμοί όπως σας λένε τα πουλημένα ΜΜΕ .ο Γιάννης έλεγε κανένα σπίτι στα χεριά τραπεζίτη και πάλεψε και το κατάφερε αυτός ο υπέροχος πολιτικός εάν δεν πιστεύεται δείτε ΕΡΤ και διαβάστε αυγή .Και το σημαντικότερο όλων είναι πως για όλα φταίνε οι προηγούμενοι , δεν θέλω να το ξεχνάτε ποτέ αυτό .Εγώ ο Γιάννης βέβαια και με τους προηγούμενους ήμουν και με τους τωρινούς είναι και με την βοήθεια σας θα είμαι και με τους αυριανούς ( για να προλάβω τον συνάδελφο γλυφτη , εμείς οι πασοκοι Γιάννη ψηφίζουμε … ) Και εγώ ο Θεοφύλακτος σαν Μακεδόνας που είμαι και ξέρω ότι σας ενδιαφέρει πολύ το θέμα της ονομασίας σας το λέω ξεκάθαρα ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕ Γιάννη μας και στο όνομα , και εκεί οι προηγούμενοι και εκεί τα ίδιο επιτυχημένο παραμύθι ? Ρε Γιάννη χάθηκε η ευκαιρία διαπραγμάτευσης από τους προηγούμενους !!! Ρε Γιάννη εσείς γιατί βγήκατε να κυβερνήσετε ? Διακοσμητικά στοιχεία ? Δεν ρωτώ για σένα προσωπικά Γιάννη γιατί όλοι ξέρουμε ότι διορίστηκες για σε όλα ναι , σε διόρισαν για αυτό τον λόγο .Και τελειώνοντας την πλάκα Γιάννη επειδή σε σχέση με Δημητριάδη ( που δεν έχει δει ποτέ η περιοχή κάτι χειρότερο ) Θέμη , στρατηγό μπορείς να ξεχωρίσεις. τώρα είναι ευκαιρία σου να κάνεις την διαφορά με το όνομα .Να βγεις και να πεις ότι όπως σχεδόν όλος ο κόσμος τις Κοζάνης δεν δέχεσαι καμία σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία .

  • ….να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις !!!! ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ;; Γιατί δεν το καταλαβαίνω :

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Οι ΗΠΑ και η Δύση θέλουν να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ για να κλείσουν όλες οι πόρτες στη Ρωσία και έτσι να μείνει μόνο η Σερβία ως «υπόλοιπο», ώστε να εξοβελιστούν οι Ρώσοι από τη ΝΑ Ευρώπη.
    Γιατί θα πρέπει να υποχωρήσει η Ελλάδα, από τη στιγμή μάλιστα που οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι, άρα όχι Μακεδόνες, και από τη στιγμή που η χώρα τους δεν ήταν ποτέ τμήμα της Μακεδονίας; Ποτέ! Σάββας Καλεντερίδης dimokratianews,31.12.2017

  • ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ 8000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.

  • “το διπλωματικό παιχνίδι έχει χαθεί πριν χρόνια”.
    Νομίζω καταλάβαμε όλοι ποια θα είναι η διαπραγμάτευση του συριζα.
    Κι εσύ Γιάννη ναι σε όλα για την καρέκλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.