kozan.gr: Σωτήριος Αδαμόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς): “Τελικά πόσο αγαπάμε την πατρίδα μας; Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ”

12 Ιανουαρίου 2018
13:11

Mε ανάρτησή του στο facebook, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, παίρνει σαφή θέση για το ζήτημα με τα σκόπια, αναφέροντας τα ακόλουθα: “Τελικά πόσο αγαπάμε την πατρίδα μας; Πόσο τιμούμε τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους γι αυτήν; Μόνο για δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά τις εθνικές επετείους είμαστε που όπως αποδεικνύεται δεν τις ασπαζόμαστε κιόλας πολλοί από μας! Με ποιό δικαίωμα κύριοι της κεντρικής πολιτικής σκηνής πάτε να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία μας; Και δεν θα μείνουν μόνο στο όνομα! Κρύβονται πολλά από πίσω!! Με ποιό δικαίωμα αγνοείτε την γνώμη των Μακεδόνων που σε μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά και το 62% διαφωνεί με αυτό που πάτε να κάνετε; Με ποιό δικαίωμα παρεκκλίνετε από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή; Τί άλλαξε από τότε; 

Προσωπικά διαφωνώ με οποιαδήποτε ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της. Οι Μακεδονομάχοι, ο Παύλος Μελάς έδωσαν το αίμα τους γι αυτόν το τόπο! Ειδικά η περιοχή μας είναι ποτισμένη με το αίμα του μεγάλου ήρωα! Δεν θα έρθουν τώρα μια χούφτα

ανιστόρητων πολιτικών να αλλάξουν την ιστορία! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!”.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.